Schemat

2013-08-26 / 20:17:33
Första skoldagen gick väl bra, höll bara på att somna på svenskan. Det har blive några ändringar på skolan också, alla är inte sådär bra heller. Vad tänkte dom med att vi inte får ha Jonas i idrott? Sen har vi fått nå nytt på schemat, TTM - Tid till Måluppsättelse och dom har tagit bort E-val. Fast det bryr jag mig inte så mycket om, jag tog ju bara bild typ. Sedan sätta  ihop klasserna, orka.. 
Men jag sitter och ser på VMA nu, reprisen sen inatt. Ska väl sova efter, är sjukt trött! 

Skola imorgon!

2013-08-25 / 16:19:53
Det är söndag idag, alltså skola imorgon. Det känns verkligen inte som det, men första dagen i nian. Men tänk hela sommarlovet har redan gått och imorgon måste jag kliva upp tidigt och gå till skolan, hufjks. Pappa kom nyss hem, men han for ganska så fort igen. Han och farfar ska till Åsele och besöka farmor, hon har blive flyttad till Åsele istället för Lycksele, så det är ju bra. Jag följde inte med för jag ska städa buren och rummet, som jag skulle göra tidigare men jag blev distraherad av  Catfish, det är faktiskt ganska så bra.
 
 

Pizza

2013-08-23 / 18:50:06
Idag har jag verkligen inte gjort så mycket, kike på tvn osv. Som alla andra dagar. Jag och pappa gjorde en pizza, så vi åt nyss nästan eller för 40 minuter sedan typ. Han och Mats for till Raja nyss, men jag orkade inte följa med. Vet inte vad jag ska göra där, så bättre att stanna hemma i helgen. Nu ser jag på en film och det kommer jag nog göra hela kvällen. Ska försöka att vända tillbaka dygne också. 
Alltså ni anar inte hur mycket jag vill ha vinter nu.. 
 
 

Körka!

2013-08-22 / 10:29:32
Ni anar inte hur stor lust jag har till att sova, men jag ska försöka hålla mig vaken. Men Josephine har sovit hos mig, kom i tisdags till onsdag. Vi va med Frida, då fick vi nå ryck och bestämmde oss för att fläta hela håret i massa små flätor, det tog ca 2 timmar. Efter det följde vi Frida hem och for sedan ut och cykla med Emilia och Jennifer. Igår kom Frida hit vid 4, vi skulle försöka ta ut alla flätor men det tog sån lång tid så Rebecka kom hit. Sedan vare till att fara upp på församlingshemme och där spelade vi nå skit spel och dom andra fixade maten. Vi fortsatte spela efter och sen såg vi på Ice Age 4 och spelade igen efter. Vi gick upp till kyrkan och där spela vi sånna "lära-känna-varandra"kort och sjöng och spela gitarr. Nina och Maria gick och la sig halv 12 tror jag i varsitt rum, medans vi börja köra kurragömma i mörkret. Vi satt och prata en hel del, gick ut osv. Jag, Natalie och Emilia var vaken och störde dom andra när dom sov, så ingen fick ju sova så bra men.. Jag lyckades somna 8, när Nina egentligen skulle väcka alla men hon gjorde det halv 9, så jag sov en halvtimme iaf. Inga bilder tog jag heller med kameran, jag är lat. 

Lycksele igen.

2013-08-19 / 13:49:32
Igår for jag, pappa och farfar till Lycksele igen. Farmor hade fått ett rum nu och hon verkade lite piggare iaf. 
Vi satt där i två timmar, sedan for vi och åt, sen hem. Jag och pappa for och kolla på Jerrys nya pryl, inte så svårt att gissa vad, en skoter såklart. Men den såg väl bra ut! 
Snart ska jag städa buren, sååå trist men jag måste. Ikväll ska jag nog vara med Frida. 
 

Shit I Love.

2013-08-17 / 12:33:00
~AɴᴅTʜᴇSɴᴀᴋᴇSᴛᴀʀᴛsTᴏSɪɴɢ~Shit I Love | via TumblrBitch Don't Kill My VibeShit I Love• I'm lovin' it •Shit I Loveფოტო კრებულები / ფოტოსესიები » ANGEL.GE

Tårta!

2013-08-16 / 15:26:00
Igår var jag ju med Frida, vi var ute och prata en stund, sedan for vi hem till mig och bestämde oss för att baka en tårta. Så vi for på konsum och köpte massa saker som vi skulle ha till den. Jag trodde seriöst att den skulle bli as dålig, men den blev ju rätt så bra ändå. Sedan gick vi ut och pratade på´studsmattan och Frida skulle visa masken/ormen kalla det vad du vill. Så vi satt utanför på gatan ett bra tag också. 
Inatt drömde jag en väldigt knepig dröm, om Omar och en till. Vi kom på nå knepigt ställe, sedan gatt vi gömma oss osv. Efter det somna jag och drömde en till, att jag var på Sommarkrysset, och jag fick gå upp på scenen till Gry och The Fooo, bara för jag hade rest så långt.  Jag är desperat alltså, men jag vill så gärna vara i Stockholm nu..  
Btw; ikväll far jag till Raja, men kommer hem imorgon. 

B.E.A.T

2013-08-15 / 15:22:31
Inatt/imorse drömde jag kanske 7 drömmar. Trodde fan att en av dom var verklig när jag vakna, fick lite små panik där. Men annars sitter jag och lyssnar på musik och äter upp pappas choklad. Jag har skypat med Frida också! 
Snart kommer farsguben hem, så jag ska nog ta bort allt jag stökat fram. 
 

Bingo

2013-08-14 / 23:12:14
Det gick verkligen inte bra på bingon, inte för någon av oss. Jag var 2 ifrån en full bricka, bara 1 gång. Men vi hade bättre tur med chokladen, det man vinner på om man far dit. 
Men jag ska väl ta och sova snart, imorgon ska jag vara med Frida.
 
 

Nyckelpiga

2013-08-14 / 15:57:21
Igår for jag ut för att fota lite, bara för att jag hade tråkigt. Men jag hittade en nyckelpiga, eller vad det nu är. 
Sedan for jag på Zumban, det var bara jag, Rebecka ocg Frida där, plus Madde då. Ikväll far jag på bilbingo med pappa, Jerry och Emma.  Hoppas på vinst då! 
 

Umeå

2013-08-12 / 14:04:58
Var ju som sagt på Nolia igår med pappa, Jerry och Emma. Det var inte så mycket folk, kanske för det var sista dagen eller något? Vi hade biljetter, men det va inte ens en kö där. När vi va där sist så var kön sjukt lång men vi fick gå före alla, Haha. 
Vi gick runt där i 2-3 timmar bara, pappa köpte nån kniv som man kunde köra massa olika saker med. Fast han köpte 4, Jerry och Emma skulle ha 2 och pappa 2, men då fick han en femte på köpet. Så det var ju bra. 
Sedan for vi bara på Jula och sen hem. Nu ska jag duscha, vi höres och synes.
Snart börjar skolan, jag pallaaar inte.. 
 
 
 

Lycksele

2013-08-10 / 18:19:19
Det blev ingen Nolia idag, vi for te Lycksele med farfar för att hälsa på farmor. Vi satt där i 2 timmar tror jag. Hon sa då inte mycket, utan sov mest. Hon hade dropp, slangar i hals och rygg, usch ingen trevlig syn. 
Sedan for vi då hem, vi stannade i Åsele för att äta. Sen hem till farfar och efter det till Jerry. 
Jag är as trött,jag skulle kunna gå och lägga mig nu. Klev upp vid 7, imorgon blir det samma. Då far vi på Nolia faktiskt. 
 
 

Halloj.

2013-08-09 / 13:36:10
Jag har inte orkat bloggat något så det har inte blive sån bra uppdatering. Men det jag har gjort är att se på film och jag städade igår. Sådär supernoga, så mitt rum ser helt tomt ut nu. Under dessa dagar har jag sett på Safe Haven, rekomenderar den verkligen! Sedan The Last song, asbra men väldigt efter är jag. Bring it on: All or Nothing, Juno och Love Wrecked. <-- Det var också  bra! 
Nu är det 2 veckor kvar till skolan, det känns inte så bra..  Imorgon far jag iaf till Umeå på Nolia! 
 
 

Birsta osv.

2013-08-02 / 23:21:00
Kom hem ifrån sundsvall ikväll, haft det väldigt trevligt och skulle gärna kunna stanna där längre Jag har åkt runt i Birsta, spelat med Kevin, fast inte så mycket. Han fick en massa spelförbud. Jag köpte bara en massa småsaker. Men jag har också skaffat mig en ny hobby! Bygga pärlplattor, fast det är ganska så drygt.  
Men vi köpte fiskar idag, 1 fisk har redan dött, wehoo. 
Imorgon far pappa upp till Raja, palla följa med. Så jag stannar hemma, hans semester är slut nu, han börjar på måndag och sedan om några veckor börjar jag, paniiik.