Schemat

Första skoldagen gick väl bra, höll bara på att somna på svenskan. Det har blive några ändringar på skolan också, alla är inte sådär bra heller. Vad tänkte dom med att vi inte får ha Jonas i idrott? Sen har vi fått nå nytt på schemat, TTM - Tid till Måluppsättelse och dom har tagit bort E-val. Fast det bryr jag mig inte så mycket om, jag tog ju bara bild typ. Sedan sätta  ihop klasserna, orka.. 
Men jag sitter och ser på VMA nu, reprisen sen inatt. Ska väl sova efter, är sjukt trött! 
0 kommentarer

Skola imorgon!

Det är söndag idag, alltså skola imorgon. Det känns verkligen inte som det, men första dagen i nian. Men tänk hela sommarlovet har redan gått och imorgon måste jag kliva upp tidigt och gå till skolan, hufjks. Pappa kom nyss hem, men han for ganska så fort igen. Han och farfar ska till Åsele och besöka farmor, hon har blive flyttad till Åsele istället för Lycksele, så det är ju bra. Jag följde inte med för jag ska städa buren och rummet, som jag skulle göra tidigare men jag blev distraherad av  Catfish, det är faktiskt ganska så bra.
 
 
0 kommentarer

Pizza

Idag har jag verkligen inte gjort så mycket, kike på tvn osv. Som alla andra dagar. Jag och pappa gjorde en pizza, så vi åt nyss nästan eller för 40 minuter sedan typ. Han och Mats for till Raja nyss, men jag orkade inte följa med. Vet inte vad jag ska göra där, så bättre att stanna hemma i helgen. Nu ser jag på en film och det kommer jag nog göra hela kvällen. Ska försöka att vända tillbaka dygne också. 
Alltså ni anar inte hur mycket jag vill ha vinter nu.. 
 
 
0 kommentarer