Sundsvall

2013-07-29 / 13:53:19
Idag har jag städat buren, vilket är as drygt att göra, men det måstes. Sedan nu ska jag packa, pappa skjutsa farmor till sjukan, hon är inte kry , stackarn.. Men sen när han kommer hem så far vi till Sundsvall. Jag vet inte hur länge vi kommer vara där heller, men det får jag väl se. 
Nytagen bild på jag och Kevin, vi tog den igår! ;)
 
 
 

Bada

2013-07-28 / 21:48:12
Det blev pizza te middag idag, men inte åt jag upp hela inte. Jag hade också värsta huvudvärken, har drucke för lite. Sedan for jag och Emina  ner till T-bryggan för att bada. Men det tog ett tag innan vi var i vattnet. Men det var faktiskt skönt. Nu ska jag bara tare lugnt, blir kanske en film eller något.
 
 
 
 
 

#BuildAGirlCompetition

2013-07-28 / 13:10:16
I fredags kom Felicia hit så vi börja fixa saker till tävlingen och senare kom Emina hit. Nu är videon uppe på yt iaf. 
Så jag tycker att alla ska kolla på den och trycka på gilla knappen! Men det blev ett jäkla strul med dansen, den matchar inte ihop med  låten, ladda upp videon 5 ggr tror jag? För jag skulle ändra där så det blev rätt, men jag gav upp för jag var så trött. Det tar ju en tid att ladda upp en klipp på youtube också. Jag börja vid 23, gav upp 02.30.. 
I veckan ska jag till Sundsvall också, wehoo.
 
 KOOOOLLLLLLAAAA!!! 
 

Fiske

2013-07-25 / 22:00:32
Hemma nu, i måndags såg jag bara på tv, tisdags fiska me båten i 5h, igår var vi ute i 8h. Ganska drygt också när vi inte fick nått förns klockan 5 och börja 11.30.  Men sedan drog jag upp en gädda på 5 kg, tog sin tid det. Det är några från Hammarstrand som är här, så vi åt grillat som vi gjort dom senaste 3 dagarna. Tur man inte blir less på grillat då! Jag har också sett klart alla Big Brother avsnitt från 2012, vad ska jag kolla på nu då? Men jag har ju skrivit upp massa filmer jag ska se, så det är lugnt. 
 
 
 
 

Batman!

2013-07-24 / 12:09:00

Virvelvinden

2013-07-23 / 11:55:00
 

Raja!

2013-07-22 / 11:24:10
Idag så far vi till Raja, vilket jag inte är så taggad för. Finns inget att göra där, förutom att sova, äta, fiska. 
Samtidigt kan jag ju stanna hemma, men pappa blir så sur då, han säger att vi aldrig umgås. Men vafan, när vi är i Raja ska han jämt klippa gräset, fixa huset, alltid är det något så där kan vi inte heller umgås så mycket. 
Sedan den där #Buildagirlcompetition den går bara skit, jag vet inte hur det blir. 
Nu måste jag packa osv. 
 
 

Dissad av Robin Stjernberg!

2013-07-21 / 22:06:10
Idag var det tänkt att vi skulle filma till tävling, men nej det gjorde vi inte. Först mötte jag upp Felicia och alla dom, sedan gick vi och åt. Men det tog typ en timme att hitta ett matställe som var skapligt bra. Sedan gick vi runt och efter en stund blev det med Emina, Frida, Rebecka. Men dom skulle äta, så jag skulle försöka att hitta upp Wilma, men nej då hade dom åkt hem. Så jag gick runt marknaden själv i 30 min typ. Sedan kom Felicia, och vi mötte Frida, Rebecka och Emina vid karusellerna. Jag, Emina och Felicia åkte hulken, jag höll på att spy ett tag där. Han prata i telefonen, så vi fick åka runt där väldigt länge. Men man skrattar igenom hela, HAHA. Medans skulle Frida och Rebecka åka Virvelvinden, men dom satt kvar där för dom hade inte börjat den, så vi åkte Star Dancer. 
Sedan tänkte vi filma, men det blev inte bra alls. Men vi ställde oss där vid scenen och tjafsade, medans alla hörde typ. Men han sjöng, vi stod där och ingen av oss är ju värsta "fanet", men på slutet gick vi och satte oss längre bort på gräset, för han skrik ju så mycket! Sedan sprang alla på baksidan och stod och trängdes. Men sen sa dom att alla skulle på framsidan, men jag stanna på baksidan för alla sprang dit. Jag träffade Alice så vi började prata då och det kom också fram helt random en tjej som hette Julia och prata med oss. Men herregud vad man trängdes, alla puttade en hit och dit osv, alltså till Robin för att få bild osv. Men tillslut kom jag, Alice och Rebecka in och Rebecka köpte ju skivan så han skrev sin autograf till henne och jag tog bilder till Alice och sedan kommer jag där..
 
Jag: Hej, vi är med i en tävling och jag undrar om du kan säga det här? *ger han lappen* 
Robin: *läser det halvhögt* Nej, tyvärr.
Jag: Okej, känner du dom eller? 
Robin: Ja, det gör jag! 
Jag: okej
Robin: eller nä, det gör jag inte, men jag vet vem han Omar är. 
Jag: Jaha, hur då? 
Robin: ja, han har ju dansat med Eric Saade, blablabla.. 
Jag: Jaha okej, hejdå. 
Typ så lät det då, men ja, jag blev sur för han inte sa det, men det blir väl lite konkerans eller något. 
 
 
 
 

Åsele!

2013-07-20 / 20:34:53
Igår var jag ju på marknaden med Emina, Emilia och Josephine och en stund med Frida. Dom åkte några karuseller men jag orkade inte åka något då. Vi tänkte gå på Medina, men vi orkade inte och det var ju tur eftersom dom inte spelade. Josephine sov hos mig inatt, sedan idag for vi till Åsele igen. Vi gick runt med Emina och Frida, åkte några karuseller. Jag träffade även Sanda, Christian och Johan. Jag köpte sockar iaf! 
Jag har suttit och kollat på Big Brother, typ det jag gör varje dag. 
DET FUNKAR FAN INTE ATT LADDA UPP BILDER, JAG BLIR ARG.
 
 

Torsdag

2013-07-19 / 00:04:45
Idag såg jag ingen anledning att kliva upp, så jag låg kvar en stund. Sedan har jag inte gjort ett skit. Ikväll följde jag pappa till Jerry och Emma för att få komma ut lite. Men vi for lika fort, för vi skulle på affärn och det skulle dom också. Sedan börjafe jag kolla på en film för att fördriva tiden. Det blev "The perks of being a wallflower", den var faktiskt bra! Imorgon blire till att fara på marknaden, hoppas på bra väder!  
Jag köpte ett äpple på marknaden igår tror jag det va? Fast nu är ju klockan över 00.00, så är det fredag då? 
Men aja, det var gott tror jag, lol. Men det tog en jäkla tid att äta upp det.
 
 

Marknad.

2013-07-17 / 21:15:20
Idag gick jag på marknaden, sista dagen för i år. Men på fredag börjar ju Åsele! Jag skulle gått på zumban ikväll, men jag har ap ont i magen och ryggen, sedan vill jag inte heller få pollen som förra gången. Men imorgon ska jag städa, om jag inte hittar på något annat. Jag får väl se då. Har inget att skriva heller. Men ja bju på några bilder då. 
 

Marknad idag igen.

2013-07-17 / 01:30:48
Idag var det marknad igen, vi gick runt och sedan började träna dansen som vi ska ha med i videon. Vi tog om det flera gånger, men det blev väl ganska så bra tillslut. Sedan vid 4 for jag hem och somnade, pappa väckte mig när maten var klar och vid halv 7 gick jag upp till marknaden med Matilda för att kolla när dom sjöng. Där träffade vi Wilma och Frida och gick ner till campingen lite sådär spontant, sedan följde vi dom hem och jag och Matilda gick hem till henne. Så jag kom nyss hem, jag ska nog gå och lägga mig är väldigt trött. 
 
 

~Nu kan du få mig så lätt~

2013-07-15 / 22:06:31
Idag vare ju marknad, jag gick runt där med Emina och Felicia. Vi köpte en tröja var. 
Men det var skit väder, inte så kul att gå runt när det spöregnar. Jag träffade även Lina, Mari och Vilmer där. 
Efter marknaden for vi hem till mig och skrev massa bokstäver, vid 4 for dom hem. 
Jag har kollat på dagens Big Brother avsnitt, det suger att dom bara släpper ett per dag nu. Sedan kollade jag på Ego, den var inte allra bäst, men jag gillar inte svenska filmer heller. Ups, Rubriken Emina..
Här har ni en liten close up på tröjan, mer ser ni imorgon! 
 
 

Build A Girl

2013-07-14 / 23:43:03
Idag så var jag med Emina, vi planera en massa och dansa, lol. Men vi ska göra en sak senare, wihoo. 
Sedan efter maten så kom Frida hit också, vi gjorde inte så mycket. Men vi hade musiktävling, standard alltså! 
Sedan gick vi på My Way och köpte godis, jag minns inte senast jag åt plockgodis? Men gillar inte det så mycket faktiskt. Sedan börja vi kika på film, First Time, men vi bytte till White Chicks istället, den var ju bra. 
Nu ska jag läsa massa bloggar och kolla youtube, sedan sova. Imorgon är det marknad, alltså redan, snart börjar skolan, buhuu.. 
 
 
 
 

Kladdkaka

2013-07-13 / 20:29:00
Jag klev upp halv 2  idag, men jag gick och la mig efter 3 inatt så jag tyckte jag fick sova ut. 
Pappa, Mats och kanske Jerry och Emma for ut och åt, men jag pallade inte fara ut så jag åt nån köttbit sen igår.
Det började åska mitt när jag kolla på Big Brother, eller först gick strömmen, så jag fick panik och skyndade mig att stänga av datorn. Efter det bestämde jag mig för att baka en kladdkaka, minns inte ens sist jag gjorde någon. Men den blev as god, alla mina som jag gör brukar jämt bli så torra, men denna blev faktiskt bra. Nu har jag suttit ensam hela kvällen, pappa kom hem nyss bara för att duscha, sen far han igen.  Men nu ska jag fortsätta se på Big Brother! 
Hjärtat blev fail för jag använde ingen mall.
 
 
 

BBQ!

2013-07-12 / 22:25:25
Det blev grillat ikväll, så det var trevligt. Mats, Jerry, Emma och Amandus åt här också. 
Nu sitt dom nere och drick och har volymen på högsta med skitmusik. Så dom far väl snart till öltälte, hoppas det iaf, då blir det mycket lugnare här. Förövrigt så har jag as tråkigt, men jag ska nog kolla på Big Brother för att fördriva tiden, sen sova. 
Jag taggar nästa vecka också, eller näe. Något händer iaf, sedan hoppas jag att vi far till Sundsvall veckan efter. 
Det jag och Vilmer gjorde hela tiden var att bygga med Lego, kanska snygg gubbe vaa? Notera att huvudet är av smala bitar, så det var inte det allra lättaste att få den att hålla. Men Vilmer fick den av mig sedan, det första han gjorde med den var ju såklart att ta sönder den. HAHA.. 
 
 
 

Ägg, Ägg överallt Ägg! HÖH ! -(Joe)

2013-07-12 / 12:35:17
Igår så ringde Josephine mig, hade då hänt en liten olycka, klant. Men hon sov hos mig, vi snackade en massa och gick och la oss vid halv 3. Imorse vakna vi 9 av mitt alarm, eftersom jag ville se på sommarlovsmorgon, The Fooo var ju med. Sedan har vi ätit och nu for hon hem. Men vi är jäkla dåliga på att koka ägg.. 
Man ska ju koka i 8 min hade vi hört, vi gjorde de igår kväll. Dom blev alldeles lösa och där gick 4 ägg i spillo. Sedan koka vi 4 till lite längre, dom blev lite bättre men fortfarande lösa. Idag koka vi 2 ägg, dom blev för lösa, alltså bara att slänga, sen hade vi i dom i 15 min, dom blev bättre då iaf. Många ägg gick åt där, men felet var att vi glömde bort att man tar tiden när vattnet har börjat koka, HAHAH. Idag ska jag fortsätta se Big Brother, har en massa avsnitt som jag måste se eftersom jag har varit borta nu. 
 
 

Dom Gör Det Igen! ♥

2013-07-12 / 10:29:22
 

Sala+Stockholm.

2013-07-11 / 15:25:00
Vi for ju till Sundsvall först i fredags, där träffade jag Elina som jag inte sett sedan 1 år. Men vi sa inte mycket, lol. 
Vi sov där, sedan vid 7-8 på lördagen for vi till Sala. Bröllopet började 15.00, men man ska då vara där en halvtimme tidigare, jag skulle locka mitt hår som tar 1 timme och till Sala från Sundsvall tar 2-3 timmar bara. Vi trodde att vi skulle få tid över att fixa oss, men herregud vad allt blev fel. När vi kom till Sala skulle vi hitta vår camping, vi slog in platsen på GPS'en men det fanns inte. Så då tänkte vi fråga vart det var på turistbyrån, men inte var det lätt att hitta den inte. Det fanns inga skyltar så efter en 10 minuter kom jag på att man kunde slå in det på GPS'en, men den visa då att vi skulle köra på en gågata, så det var bara att parkera bilen och pappa fråga nån som sa vart turistbyrån va. Vi gick då dit, han berätta och gav oss en karta, inte fan förstod vi vart det var heller. Så vi yra på i Sala och försökte hitta den där campingen, alla fick mer panik och ett tag trodde vi att vi inte skulle hinna dit. Men Emma slog upp det på telefonen, så dom körde före oss (vi hade 2 bilar.) Men då blev det nå fel där, vi stanna vid Lidl och medans slog jag upp det på min telefon, jag sa också att vi kunde ringa dit och fråga efter vägen, Jerry ringde dit men fick ingen bra förklaring heller. Men tillslut kom vi på vägen och hittade rätt, men klockan va 14.10 typ när vi kom dit och då skulle vi checka in oss också. Stugan som vi hyrde va kass, det fanns inte vatten där, det var gemensam toa/dusch för alla. Eller det var ju damernas/herrarnas och det va ju flera bås. Jag spran till toan då och tänkte sminka mig där, men jag var så jävla stressad så jag sprang tillbaka till bilen och bytte om där och sminka mig i framsäten eftersom det finns en liten spegel där. Sen vare bara att hitta till kyrkan men då kom Mikael och visa oss vägen, annars hade vi aldrig hittat dit. Men det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Sedan gick allt folk in i kyrkan och jag, Lina och Vilmer skulle vänta utanför tills Sandra och Christian kom. Herregud vad fina dom va! 
Jag har inte sett Vilmer på länge så han vet ju inte som vem jag är, men han var inte alls blyg heller. Men jag visste inte som var vi skulle sätta oss sen när vi hade gått in, men dom sa på bänken längst fram och där Mikael peka. Vilmer kastade också bara 3  blad, lyckat.. Mikael pekade inget och där dom va såg det ut att vara fullt eftersom dom hade ställt sig längst ut, så jag gick upp för trappan och satte mig på fel bänk. Då börja dom peka och Sandra viskade att jag skulle gå dit, så jag fick dra med mig Vilmer dit, det blev så fel.. Men det gick nog bra iaf, Vilmer fick godis så han skulle sitta still. När det var alldeles tyst i kyrkan så hörde man bara han smaskande, HAHA. En gång gick Vilmer fram till Sandra och hållde hon i handen, men sedan så gick han tillbaka, han pratade hela tiden osv. Sedan när det var slut for alla till en resturang och där fick man champange och doppade jordgubbar. Sedan hade dom hyrt hela övervåningen och där åt vi. Sedan senare så kom det 2 stycken, som sjöng och spelade massa låtar och alla dansade. Jag satt med mormor hela kvällen typ och hon ville fara hem där vid 12, så hon frågade om jag ville följa dit och sova där ist, så då gjorde jag det. Vi ringde efter en taxi och Johan följde också med. Men vi gick inte och la oss förns vid 2 tiden, Mikael och Mari kom hem vid 1-2, Mikel hoppade i poolen och badade, sedan kom Lina och Helena efter det gick alla och la sig. På Söndagen blev jag väck vid halv 8 av Vilmer, jag kan säga att jag var väldigt trött då. Vid 2 så kom alla gäster från bröllopet dit för att fika och sedan kom Sandra och Christian. Den dagen badade jag i poolen också för alla tjatade på mig, men det var sjukt varmt i lugten, dessvärre kallt i vattnet. På måndagen for vi till Drottningholm/Stockholm men mormor. Vi hälsa på Annika men hon var inte hemma, bara Ossian (tremäning) 
Vi sov över hos på Drottningholm och sedan på tisdagen skulle vi hem, men när vi for till Sala för att hämta Johan bestämde vi oss för att stanna en natt till. På onsdagen blev jag väck 7- halv 8 av Vilmer igen. Vi gick till hans rum och byggde med lego. Sedan börja vi åka 10.20, i Sundsvall stannade vi på IKEA och åt. Sedan kom vi hem kvart i 7 typ. Det märks att man är i Norrland, kallt och det första man gör är att se en älg. Men ja, skönt att var hemma också. Blev väldigt lång text, men ni behöver ju inte läsa! Jag tog heller inga bilder, pappa tog över min kamera och hans bilder är inte dom bästa. Men han blev ås stolt så jag tänkte att han fick ha kameran.
 
Sista bilden är inte min. 

CHILDHOOD

2013-07-07 / 12:15:00
 

1 ÅR SEDAN!

2013-07-06 / 11:19:00
Det är redan 1 år sedan som vi köpte våra biljetter till Justin. Minns det som igår. 
Natalie och Felicia satt flitigt i kö till biljetterna, sedan när Natalie smsa mig att vi inte fick några till måndagen. 
Min första tanke va " Hon måste skämta, det här är ett av hennes dåliga skämt", jag smsa ju hon och sa att jag inte gick på det. Det tog en stund innan jag fatta att det va sant, jag blev as besviken verkligen. Startade datorn, sedan ser jag över hela facebook att han ska ha en extra konsert, biljetterna släpps om 10 min. 
Jag tänker att jag ställer mig i kön bara för att se om jag kommer in, jag har ju ändå ingen som kan betala. 
Jag kommer då in efter ett tag, vilket dom andra inte gör, dessutom får man bara hålla på i max 15 minuter. HAHA, jag kommer ihåg paniken jag fick alltså. Jag bombar Felicia och Natalie på facebook, men båda är ju upptagen i kön så dom ser inte, tillslut ser Natalie och ringer mig osv. Jag ringer Felicia och visste inte vad vi skulle göra, men då kom vi på att Angelica kunde ge mig alla uppgifter så jag skulle fylla i allt? Men mitt i allt kommer Felicia och Angelica in, så dom fixa det. Men dom hade nå jäkla strul dom med, HAHA.
Men vi fick biljetter, skaffa appen "Days until" och räkna ner från 200 något? Sedan stod vi där i globen, alla räkna ner den sista minuten, Justin kommer ner från sina vingar, kör hela konserten, sen står han där shirtless och sjunger baby, sedan sjunker ner mer och mer på golvet tills man inte ser han. Jag har sett Justin Bieber live, bästa dagen! ♥
 
Sista bilden är dock inte min, eller från Sverige.. 
 
 
 

The Link Up ♥

2013-07-04 / 21:04:00
 
 

Torsdag.

2013-07-04 / 15:13:06
Idag klev jag upp 11, sedan ner och åt, lyssna på bra musik och har sedan dess hållt på sminka mig och locka mitt hår.  Bara för att kolla hur lång tid det tar och så jag vet hur jag ska se ut på bröllopet, det är ju snart ju. 
Vi måste btw få tillbaka bilen ikväll, annars kan vi inte fara.. Men jag tror vi får det.
Ikväll ska jag städa , det lovar jag också HAHA. Jag välte en tavla igår, så det ligger fullt med glas på golvet nu. 
 

Språkresa..?

2013-07-03 / 17:29:30
Sov väldigt länge, hade ingen anledning att kliva upp så.
Men jag har lagat mat idag, lax med citronsås och potatis, standard maten. 
Jag fick nyss ett samtal från någon språkrese kille, jag beställde hem en gratis katalog därifrån för att jag vill åka och kul att läsa mer bara. Men inte visste jag att han skulle ringa, nu är det så att han kommer ringa mig om en vecka för att höra vart jag vill åka? Jag kommer förmodligen inte åka ens, HAHA. Det var pinsamt iaf. 
Pappa är väldigt less också, vi har inte fått tillbaka bilen och vi måste ha den på fredag.Sedan ska jag städa buren men jag orkar verkligen inte det, men det behövs..
 

Chill dag bara.

2013-07-02 / 15:42:00
Jag har verkligen inte gjort mycket idag. Var lat, så har legat kvar i sängen hela dagen och kollat på Big Brother. 
Men man ska ju inte begära så mycket nu när det är sommarlov.. Men på fredag far jag och pappa till Sundsvall och sedan tidigt på lördag till Sala. På lördag blir det till att fara på min kusins bröllop, så det ska nog bli kul.
Sedan efter den så vet jag inte vad som händer. Men det ser man då.
Ikväll ska jag nog kolla på en film också, såg " The Babymakers " igår, den va inte så bra.
Tänk att jag haft rosa hår. o.o 
 

Fuck Pollen..

2013-07-01 / 21:16:20
Gick upp till zumban med Frida och Rebecka, sedan dansa i en timme kanske? 
Efter åkte jag på Fridas cyckel, väl hemma kommer jag på att jag glömde mobilen uppe på scenen. 
Så jag springer upp och hämtar den och hem igen. går och duschar, sedan börjar det rinna ur min näsa och ont i halsen osv. Hatar denna pollen, det är fan hur drygt somhelst.
Men ja, nu ska jag kolla på en film och knarka halstabletter, pappaer och Livostin. 
 
 
 
 

Solsolsolsooool.

2013-07-01 / 17:21:00
Idag har det varit en bra dag faktiskt. Jag klev upp 12, såklart hade jag stängt av alarmet och somnat om. 
Men det gjorde inte mig något, jag gick ner och åt gröt och sedan ut och sola.
Jag börja då läsa en bok som jag köpte på Ullared förra året för Elina tyckte jag skulle göra det. Men den är jätte bra och den är baserad på en verklig händelse. 
Kvart över 3 började jag baka paj också, ikväll blir det zumba. Har inte zumbat på 2 veckor tror jag. 
Igår såg jag 2 filmer, " Små citroner gula" en svensk film, gillar inte svenska filmer och den var inte ens bra. 
Sedan såg jag " The Beauty Shop " , den var inte bra, långtråkig. Jag tänkte stänga av den efter halva typ, men om jag har börjat se en film måste jag avsluta den också. HAHA.
( oseriösa bilder  )