Tonårsbossen.

I helgen var jag hos mormor, vi tog ju kort i fredags. Usch jag är verkligen inte nöjd med det.. Men jag följde med Felicia hem också, vi hållde ju nästan på att missa bussen. Tänkte passa på att plugga i helgen också, men det blev ju inte så mycket av med det. Ikväll så for vi en sväng till fafar och sedan till Mats för han skulle hjälpa mig med en räkning. Nu kollar jag på tonårsbossen och sedan ska jag väl titt lite på Kemin. 
 
0 kommentarer

PORTKOD 1321

Hejhopp, jag har ingen lust att blogga, men ja gört ändå. Ikväll har jag bara sutte och kollar på alla portkod 1321 avsnitten, tagga till när 2an kommer ut. Idag fick vi tillbaka vårt engelska prov, faktiskt är jag nöjd över resultatet, jag fick C på båda delarna. Vi hade ingen spanska idag, för det kom ingen lärare som vanligt, men provet är flyttat till nästa vecka. Så det är skönt, då slipper man plugga till det nu. Höhö, det var int förns jag såg Rosa filmen för några dagar sedan som jag kom på att det här är samma kille. 
 
0 kommentarer

Oh no, skola imorgon.

Nu börjar plugget igen, vare borta från det i 3 veckor nu. Har gjort klart so'n ikväll iaf, kemin får vänta. 
Idag ställde jag klockan på 11 så jag inte skulle sova bort dagen igen, vid 12 gick jag upp och började lite med so och åt. Nu ser jag på Geordie Shore, tagga te 10 november då blire nytt! Jag ska fixa kläder eller nått tills imorgon, sedan ska jag försöka sova. Hela veckan har jag gått och lagt mig vid 9-12, det är ovanligt det för att vara lov, höhö. Men jag har vaknat 8-9 varje dag och då kommer helgen och förstör allt. Somnade halv 3 igår. Leo har vare slö hela dagen tyck ja, igår börja det. Han åt inte ens godis, annars brukar han jämt vara ute men idag har han sovit typ hela dagen, fast nu är han nog piggare. Han var kanske bara trött eller nå, han börjar på bli gammal ju. 
 
 
 
0 kommentarer