15 BAST NU!

2013-09-30 / 16:26:12
 

Från mobilen.

2013-09-24 / 18:25:30
Jag måste blogga från min mobil framöver, för min laddare till datorn gick sönder. Igår va jag ju med Frida, sen så när jag skulle hä i laddaren lät de nå och den laddades aldrig. Sedan hade jag bara 5% ström kvar, jag trodde min dator va sönder först. Så jag panik laddade över bilder till ett USB och ett minneskort, hann väl int ladda över nå mycket då. Men vi for te Frida och hämtade hennes laddare, det funkade då! Fatta lättnaden man fick, då slipp man köpa en ny dator. Jag kommer nog int blogga nå nu, kanske. För jag får agro på att skriva här.. Idag på bilden börja vi med att göra en taruering som symboliserar något, det vae ju kul. Men vi har int bild förns efter lovet. I helgen far jag till Sundsvall, då köp jag en ny laddare!

Una Semana!

2013-09-23 / 15:48:05
Var ju i Svanabyn i helgen, vilket var kul att träffa mormor osv. Var hos Felicia i lördags, vi gjorde inte så mycket. Kollade på nå tyskt barnprogram med Olliver som handlade om rövare och ett barnhem. Det var då inte bra. Vi spelade även kort och körde klockan, alltså med en fotboll. Idag fick jag reda på att Musu flyttar till Stockholm, redan IKVÄLL. Kommer ju sakna hon och hennes skratt.. Ikväll är jag nog med Frida, vad vi ska göra får vi väl se. 
 
 

Ännu mer sprickor.

2013-09-19 / 22:01:29
Jag slösa 90 minuter på Spring Breakers, ingen film jag ser igen. Så jäkla kass, hade högre förväntningar! 
Det var min kväll det.Men farfar, Mats, Jerry, Emma och Mari har vare här också. Sedan en sak som hände idag var att jag tappade min mobil från skåpe te golvet, blev inte så lyckat det dära. Ännu mer sprickor! Snart har jag ingen mobil längre.Men sånt är livet. 

Årets Skolfoto!

2013-09-19 / 17:58:48
Vi hade ju prov i fysik idag, jag gissar på att jag får ett D. Sedan på idrotten skulle vi göra ett sånt test, man springer i 12 min och räkna varven. Jag fick 20, fyfan vad jobbigt det blev på slutet. Imorgon far jag till Svanabyn, fast jag vet inte om jag ska åka buss eller inte, svårt läge. Men snart ska vi väl äta tårta, fast vi åt nyss på pizzerian. Pappa fyller ju 53, han börj på bli gammal! 
 
 

Regn Bara Regn

2013-09-18 / 18:12:02
Ikväll ska jag vara osocial och plugga fysik, för jag kan verkligen ingenting. Prov imaran vettú! 
Efter maten for jag och pappa på ica, händer några gånger/år, men vi har brist på råttmat så köpte nån gnagarmix för smådjur. Sedan är mina råttor så kräsna, så får hoppas att dom gillar det annars får dom svälta! 
Vi for också till Svenska tält en snabbis för att lämna nå tårtor som pappa ska bju på imorgon, han fyller år då. 
Efter det for vi till Edmans, pappa köpte nå vinterskor där. 

Lolly

2013-09-17 / 22:03:06
Idag hade vi HK, vi gjorde pizzabullar, inte så dåliga men dom va inte goda heller. Jag for på uc idag med Emina, vi spela GH sen for vi ut med en massa i regnet. Jag har just sett på Svenska Hollywood Fruar, Gunilla är ju speciell hon. Nu ska jag plugga in engelskan som vi har tills imorgon. Sedan har Lolly videon kommit ut, så jag tyck alla ska kolla på den! 
  

Med Clara Henry.

2013-09-16 / 16:30:56
Nu var det måndag igen, lång dag. Men nu är den över. På idrotten körde vi Kin-Ball, det gick väl inte sådär super bra för mitt lag. Sedan körde dom som ville fotboll.  Sista lektionen hade vi spanska, huvudvärken jag fick alltså. Har fortfarande det, vill sova, men nej maten är snart klar. Jag har kollat på Clara Henrys Talkshow, gör det du med.
 

Grillkväll

2013-09-15 / 20:26:00
Nu kommer helgen lite kortfattat. I fredags var jag ledig från skolan ju och var på begrvningen. Det är väldigt skönt att det är gjort nu! Sedan spelade jag såklart med Kevin och va uppe med råtttorna med Amanda osv. Sedan på kvällen for jag till Frida på hennes grillkväll, vi spelade kubb, grilla osv. Gick upp på torget och blev sittandes där nån timma. På lördagen klev vi upp halv 8, för vid kvart i nio fick jag och Felicia skjuts te Svanabyn. Sedan var vi barnvakt hela dagen, det gick väl bra. Men nattningen var dess värre. Men vi lyckades tillslut! 
Sedan idag har vi inte gjort så mycket, jag kollade nyss på nya avsnittet av Awkward. ÄNTLIGEN! 
 

GRATTIS FRIDA!

2013-09-13 / 13:52:00
Nu är du ingen fjortis längre, eller? ;) Men du är straffmyndig och byxmyndig, så tare lugn nu! 
 
 
 
 

Begravning.

2013-09-13 / 10:33:49
Idag är jag ledig från skolan, fast jag vaknade vid halv 7 hur pigg som helst. Varför kan jag inte göra det när det är skola..? Fast jag somnade om. Nu ska jag nog duscha och fixa lite här hemma. Alla dom som ska komma kommer nog om nån timme eller någe. Vid 2 är det begravning, usch vad jag hatar sånna. 
                                                           Vila i Frid Farmor! ♥
 

I Hännan Ske Dä Städas!

2013-09-12 / 17:57:58
Lång och dryg dag på torsdagar. Men det går ju bra endå. På idrotten for vi runt sjön, intervall eller vad det nu heter.
Fick ont i halsen från början, så inte så bra start. Men jag kom runt iaf. Nu ska jag städa, men är så sjukt trött. Men jag måste verkligen städa buren, Maria och morgan och dom kommer imorgon, sedan Peter och Annelie, tror jag? Felicia ska nog också sova här, så kanske trevligare om det inte luktar äckel råttkiss i rummet. 
Sedan om jag orkar ska jag räkna lite matte. 
 
 

Tjosan!

2013-09-10 / 18:38:00
Tisdag idag, rätt så chill dag på skolan faktiskt. Svenska, Bild/Hk, Matte, So och Musik. 
Men det sliter på en endå, somna när jag kom hem. Jag ska nu ta och plugga lite engelska och spanska. Sedan ska jag fixa den sista frågan som jag har kvar om Robinson Crusoe. 
Annars händer det inte så mycket mer, Svenska Hollywood Fruar på tv'n ikväll, ett måste att se! 
Jag har en typ sådär jätte stor bildbrist. 
 
 
 

La Escuela.

2013-09-09 / 18:18:25
Skolan gick väl bra idag, fast vi sprang runt sjön idag, FÖRSTA lektion. Fast jag gick efter en stund, mår inte så värst bra. Sista lektion va spanska, vi ska göra en dialog. Det blir nog ganska så kul. 
Fick sms av Kungsfoto att bilderna har kommit, blev dock inte glad när jag såg dom. Hoppas klassfotot blev bra, jag skyller på fotografen. Han sa att jag skulle sträcka på ryggen, men då skulle jag slappna av i axlarna. Sedan ha ena handen as långt på knäet, såg verkligen inte bra ut.  
Just nu sitter jag och lyssnar på Alexandra och Peters Podcast och ska väl städa sen.                                      

Awkward!

2013-09-08 / 13:05:37
Idag är det bara en massa Awkward avsnitt på MTV, så jag har sutte och kollat på dom. Men jag taggar till den 15 september, för då kommer det nya avsnitt! Idag vid 3 ska jag fara te kyrkan på gudstjänst, var ett tag sen man for på en. Sedan måste jag städa mitt rum. papper överallt, samt kläder.
 

Råttisaar.

2013-09-07 / 14:22:15
Igår for jag på uc, där va Emina, Josephine, Jennifer, Wilma och Emelie. Sedan kom Natalie och William dit. 
Vi gjorde inte så mycket, satt ute och pratade sedan dansa Just Dance osv. Efter for vi bara ut en stund, satt på torget, vid halv 1 så gick jag hem. Inatt har jag vaknat typ 50 gånger, jag hatar min näsa just nu. 
Idag ska jag bara ta det lungt, tror jag börjar på att bli sjuk, min morgon har varit seg som fan. 
 
 
 

Ingen ork.

2013-09-05 / 17:30:00
Jag har verkligen inte haft orken till att blogga just nu. Men nu ska jag börja igen! 
Uc har börjat, men det sug att dom har bytt lokal, den nya är så liten. Jerry fyllde 24 igår, han börja på bli gammal han också. Så vi for ut och åt på pizzerian och sedan hem till han för tårta. Idag hade vi kemiprov, trodde inte på att det skulle gå så bra eftersom jag inte hann plugga så mycket igår. Men jag får väl se. Sedan har vi tage skolfoto, jäkla drygt det också. Men idag när jag gick hem från skolan såg jag mormor och Anders, dom va och köpt en soffa på ratboa, så jag gick dit och blev bjuden på Ankis då. Så jag slapp ju laga maten ikväll också!
Om cirka en timme kommer Felicia, för jag följer dom på "föräldrarmötet"
En sak till, min telefon gick sönder. Den som ska vara stöttålig och allt.