1 jävla år sen nu.

2014-04-24 / 20:28:05
Alltså tänk att det är 1 år sedan vi såg Justin Bieber live! Detta är sjukt 23 April 2013, 1 år sedan nu, tiden går förjävla snabbt. 
OBSERVERA att detta skulle laddas upp igår, 24 nu ju, höhö. Den första bilden är ju också Felicias. 
 

Onsdag

2014-04-23 / 18:06:00
Skolan har börjat nu, men igår hade vi föreläsning på MB hela dagen, vilket var rätt så drygt. Sedan for jag te tandläkaren, intressantintressant. Sedan igår kom Sundsvallarna hit, vi skulle bestämma resa eller något sådant. JAG SKA TILL SPANIEN!! Äntligen far jag utomlands! Så det ska bli riktigt najst det. Men idag har det också vare riktigt chill, först kom Bengt(?) och prata i 1 timme om att starta eget företag osv. Sen hade vi nationella i svenska, den muntliga delen, så vi andra gjorde inte så mycket. Jag hade efter lunch med Felicia, Johannes och Simon, gick rätt så bra, hoppas jag iaf. Sedan har det inte hänt så mycket mer. 
Ikväll ska jag tare lugnt och plugga lite på so'n, måste verkligen fixa proven i religion, särskillt när det gick så dåligt på förra. Sen också fan vad det känns som det är tisdag, att vi va ledig i måndags fuckade hela veckan totalt typ. 
 
                                                          #SJÄLVIS
 

Påskloooov Juu.

2014-04-16 / 14:31:48
Idag är det då onsdag, vilket betyder att halva lovet har gått. Imorgon far vi te Raja igen och är där till måndag och jag har inget internet där, kan knappt skicka sms heller... Så är inte så kontaktbar när jag är där. Men det ska väl bli trevligt att va där, kanske. Men Maria och Morgan kommer på fredag tror jag, så det ska bli kul att träffa dem. Igår var jag med Frida och vi skulle se nån jäkla skräckis men det sluta att funka då det precis skulle hända nå och det laggade hela tiden, så vi såg " Carrie" istället, men den var ju rätt så bra, ganska random ändå. Men tror hon kommer hit ikväll igen, så kanske bilr ett nytt försök av filmen. 
Men nu ska jag hänga upp gardiner, har fan inte haft några sen i julas.. 
 
 
haha, tycker bilden är rätt så charmig ändå. 
 

raja!

2014-04-13 / 18:45:00
Tjosan, hemma nu från en helg i Raja. I lördags for vi ut och fiska, fick faktiskt en röding! Men har som int gjort nå mycke, blev lite skoter körning också, sen ha jag som bara kollat på tv'n. Va och kike på skotern som ja vinn på lördag idag, nejmen drömma kan man ju alltid göra. Söndag idag också, men de känns bra då det inte är nån skola imorgon. 
 
 

Torsdag.

2014-04-10 / 17:12:04
Yes,  äntligen helg snart! Idag hade vi nationella i fysik och vi gjorde en labb. Jag blev as förvånad över att jag skulle använda min egen beskrivning, trodde verkligen inte det. Men själva labben gick bra, tror jag iaf. Sedan på idrotten körde vi hårdträning typ, jag och Natalie fick tiden 16.30, de klår vi nästa gång! Men satan så död armarna var efter. Vi hade även prov i spanska sedan engelska som sista lektion. När jag kom hem la jag mig direkt,  sen väcker pappa mig när vi ska äta och står och lurar mig att det är lunch. Hahah, man känner sig väldigt borta efter att man har sove en stund, så jag fick panik och tänkte att jag hade försovit mig och missat nationella osv. 
 
 

Fysik.

2014-04-08 / 18:00:49
Tisdag idag, en dag närmare helg. Igår mådde jag kasst, kvällstankar som kom in. Så det blev knappt nån pluggning som jag hade tänkt mig. Var uppe förjävla länge också, så sov inte många timmar inatt. Men vi hade nationella i No/fysik, trodde de inte skulle gå alls men det gjorde det. Känns fel om jag inte skulle få godkänt. Men annars då? Jag har blivit så jävla skolless, orkar typ inget längre och orkar inte bry mig lika mycket som jag borde. Men nu sitter jag och lyssnar på musik, borde göra en massa. Som att börja med no uppgiften, städa och packa upp! Men tror jag kanske far till uc, får väl se vad det blir. Fast kanske ska sova, är så jävulst trött just nu.. 
 

Stockholm!

2014-04-07 / 18:43:23
Yep, då var man hemma i Dorotea igen då. Skönt det, men skulle inte tacka nej till att vara där nu. Men vi for ju till Borgafjäll med skolan och åkt slalom. Det var ju skojj och det gick rätt bra också! Sedan när vi kom hem vare till att packa in sakerna i bilen och rulla mot Stockholm. Vi kom fram vid 1-2 tror jag? Sen i fredags var vi på stan hela dagen och sprang runt som nå yta höns. Men ja hitta lite kläder som bland annat ett par jeans, 2 skor, tröjor osv. Sedan i lördags for vi te Globen vid 12 kanske? Men vi gick runt där och åt osv, vi ställde oss i kön 16.30 och insläppet var typ 18.15, men vi fick faktiskt rätt bra platser. Först stod vi där vid stänglset i "Parkett ståplats", men då kände jag att de var nån som peta på mig och sa " ey, vill då stå där?" sen knuffa han in mig och Felicia följde efter då. Så vi fick stå där i "Fooo circle", så vi såg ju bra! Men det var jäkla kul! 
Sen for vi ifrån Stockholm vid 11-12 tiden och stannde i Sundsvall och åt. 
Riktig kul helg kan jag då säga! 
Sen nå dåliga bilder sen konserten, filmade mest ju..