1 jävla år sen nu.

Alltså tänk att det är 1 år sedan vi såg Justin Bieber live! Detta är sjukt 23 April 2013, 1 år sedan nu, tiden går förjävla snabbt. 
OBSERVERA att detta skulle laddas upp igår, 24 nu ju, höhö. Den första bilden är ju också Felicias. 
 
0 kommentarer

Onsdag

Skolan har börjat nu, men igår hade vi föreläsning på MB hela dagen, vilket var rätt så drygt. Sedan for jag te tandläkaren, intressantintressant. Sedan igår kom Sundsvallarna hit, vi skulle bestämma resa eller något sådant. JAG SKA TILL SPANIEN!! Äntligen far jag utomlands! Så det ska bli riktigt najst det. Men idag har det också vare riktigt chill, först kom Bengt(?) och prata i 1 timme om att starta eget företag osv. Sen hade vi nationella i svenska, den muntliga delen, så vi andra gjorde inte så mycket. Jag hade efter lunch med Felicia, Johannes och Simon, gick rätt så bra, hoppas jag iaf. Sedan har det inte hänt så mycket mer. 
Ikväll ska jag tare lugnt och plugga lite på so'n, måste verkligen fixa proven i religion, särskillt när det gick så dåligt på förra. Sen också fan vad det känns som det är tisdag, att vi va ledig i måndags fuckade hela veckan totalt typ. 
 
                                                          #SJÄLVIS
 
0 kommentarer

Påskloooov Juu.

Idag är det då onsdag, vilket betyder att halva lovet har gått. Imorgon far vi te Raja igen och är där till måndag och jag har inget internet där, kan knappt skicka sms heller... Så är inte så kontaktbar när jag är där. Men det ska väl bli trevligt att va där, kanske. Men Maria och Morgan kommer på fredag tror jag, så det ska bli kul att träffa dem. Igår var jag med Frida och vi skulle se nån jäkla skräckis men det sluta att funka då det precis skulle hända nå och det laggade hela tiden, så vi såg " Carrie" istället, men den var ju rätt så bra, ganska random ändå. Men tror hon kommer hit ikväll igen, så kanske bilr ett nytt försök av filmen. 
Men nu ska jag hänga upp gardiner, har fan inte haft några sen i julas.. 
 
 
haha, tycker bilden är rätt så charmig ändå. 
 
0 kommentarer