1 År Sedan.

2014-08-28 / 23:53:00
Blir inte mycke skrivande här, men allt är så ensidigt. Kliver upp, åker till skolan sedan hem, äter och sover. 
Ungefär så ser mina dagar ut nu för tiden. Med skolan går det bara bra tror jag, känner inte alla men vet typ vad alla
heter iaf i min klass och ekonomi. Nu har jag gått ett vecka på Hjalmar och snart är det helg, vilket ska bli förjävla skönt! 
Vi pratade om tiden osv idag på narur, vi kom väl fram att den går bara fortare eller något sånt. 
Det går satans fort, 1 år sedan farmor gick bort, känns som att det inte var så länge sen ändå. Minns så väl då pappa berättade det. Men hon har det så mycket bättre där hon är nu. 

Caminando.

2014-08-26 / 19:06:46
Tisdag, oherre vilken dryg dag. Vi slutade efter 11 och bussen går inte förns halv 4. 
Men det lär ju bli bättre senare då man kanske kan plugga på dom timmarna mellan. Men annars känns det väl bra, eller något. Har ju bara gått några dagar ändå. 
Ikväll ska jag försöka göra något typ städa innan idol börjar, bara för att jag inte ska somna. 
Alltså jag är förjävla trött om jag ska vara ärlig. 
 

Awesome.

2014-08-25 / 21:11:13
Tatto.psychotic girl. | via TumblrTattoadd a caption.One Heartbeat

SöndagsÅngest.

2014-08-24 / 16:43:49
Nu har helgen gått, lördagen for förbi förjävla snabbt då jag sov bort hela dagen. Men Matilda kom hit iaf, vi såg "The Fault In Our Stars", den filmen kommer alla nörda nu. Men jääklar vad bra den var, så se den!
Sedan for vi ut med Oskar en stund. 
Nu är det söndag igen, vilken betyder att det är skola imorgon, är inte så taggad alltså. Nu väntar jag på maten, vi ska då grilla så det blir ju bra, sedan tror jag att jag ska se 22 jump street eller något. 
 
A culpa é das estrelas  
It's a metaphor

Pls, Don't kill me.

2014-08-22 / 12:00:00
GRATTIS DIN LILLSKIT, NU ÄR DU FAKTSIKT FORTFARANDE LITEN, FAST LITE ÄLDRE, HEHE.
VI HAR HAFT VÅRA JÄVLA STUNDER VÄLDIGT MÅNGA GÅNGER, MEN JAG ÄLSKAR DIG MATILDA. 
 
Här satt vi faktiskt och lyssnade på "Akon-Sorry, Blame It On Me." 
Hehe, vilket minne jag har ändå, eller ibland..

21 Augusti.

2014-08-21 / 22:05:58
Nu är den första skoldagen avklarad, sov 3 timmar inatt så var lagomt jävla trött idag. Men var inte så nervös först, men när vi satt på bussen började jag bli det. Men det gick väl bra, upprop i aulan och sen fick vi följa vår mentor, hon pratade och sen skulle vi lära känna varandra. Sedan hände typ inget mer, fick 2 timmars hål, så jag, Rebecka och Natalie gick runt bara. Sedan skulle vi vara i aulan igen, va där i 10 min och efter det slutade vi. Det drygaste är väl bussen, 14 mil varje dag, men det ska väl funka eller något. Är verkligen inte pepp på skola just nu, vilket är rätt synd, tyck vi kan få sommarlov igen! 
 
 

SOMMAR 2014

2014-08-20 / 18:21:05
Jävlar vilken bra sommar detta har varit. Skojar inte! Vädret har vare kanon, till och med för varmt ibland. 
"Klassfest", sista kvällen med alla. 
Hade sommarjobb i 2 veckor, var inte det bästa men jobbade med bra personer. 
Lite kubb osånt, härligt. 
Marknaden, Öltält, 2 Blyga Läppar. 
Fått kontakt med både nya och gamla vänner. 
Åsele och Kartellen va najs.
Spenderat sjukt med pengar på bara mat och karuseller, men yolo typ.
YRAN 2014, Det var Awesome! 
Haft det så jävla underbart i sommar, synd att den är slut nu, 
TACK ALLA INBLANDADE.
 
Blev nå jävla random bilder, men en liten del av hur sommaren såg ut.

PH!

2014-08-18 / 21:37:43
Idag har det var en rikgti deg dag alltså. Pappa väckte mig 11 när han kom hem på lunch, så jag klev upp och stängde dörren och gick tillbaka och la mig igen. Så har seriöst lega i sängen hela dagen bara, men kan vara skönt det också. Men snart börjar Paradise Hotel, så ska väl kik på det! 
 

.

2014-08-17 / 18:52:08
Igår for jag ut med Oskar på kvällen, men han gatt fara till Åsele senare, så jag drog till Frida och Felicia. 
Där kollade vi på en film, spelade Mario och garvade sönder. Jag tänkte dygna inatt, men gick hem runt 5, när jag kom hem åt jag, efter de ångrade jag mig och gick och la mig vid halv 7. Tanken idag var ju att jag skulle kliva upp runt 12-13, men det blev inte förns efter 15. 
Det var också en jävla dimma när jag gick hem imorse! 
 

HELLO LÖRDAG.

2014-08-16 / 17:33:09
Igår var det ju fredag, for på graven för att fixa me blommor, for te farfar. Han sa seriöst samma mening till mig minst 10 gånger. Sedan fick jag göra maten och farsan for te Raja. Så jag va med Frida, vi gjorde inte så mycke eller vi skulle baka, men fanns ju inte saker hemma. Men jag vaknade inte för så länge sen, känns ju bra, eller inte.
Hur fan ska jag vända på mitt dygn? 
Men ska väl duscha sen fixa något att äta nu. 
Att man ska behöva försvinna helt, det är då ALLA bryr sig. 
Vila i Frid Linnéa.
 

Torsdag.

2014-08-15 / 00:46:48
Alltså inatt var det inte okej, fick så sjukt ont i magen och ryggen, kändes seriöst som jag skulle gå av. Så blev en sömnlös natt för mig, gick inte att sova alls. Hade en vattenflaska på magen med kokhett vatten, slutade med att magen blev alldeles röd. Så låg där och skrek och tyckte synd om mig själv, Haha. Men jag somnade iallafall runt 11, ställde alarm på 15 men vaknade av att nån ringde vid 14, Helvete vad sur jag blev då. Sen efter somnade jag om och vaknade av att pappa kom upp 16.30, Ajdåå, var verkligen inte meningen att sova så länge. Ikväll for jag till Matilda, men vi for ut igen. For bort till kyrkogården, sen på OK sen hem osv.
 ~Idag skulle mor min blive 50 år, så mina tankar har gått till henne idag.~
 

Pls, kom med choklad någon?

2014-08-14 / 02:46:26
Det blev så Matilda och Emina kom hit ikväll, vi pratade, kollade på Vertigo och for på OK. Men jag är förjävla klantig kan jag då säga. Satt och lockade håret och medans pratade jag med dom och tänkte inte att jag hade en varm locktång i handen som jag viftade med, sen råka jag lägga den på mitt knä. Skrek som fan gjorde jag och ont gjorde det med, så det blev ett hål och nu har jag en blåsa där. Satan vad klantig man kan vara ibland. Men sen  dom for hem har jag väl inte gjort så mycket, lega i sängen men en varm vattenflaksa på magen. Har sån mensvärk i rygg och mage, uschfyblä vad ont det gör. 
Slänger en sån random bild sen jag var med Emina och Matilda sist. 
 

Mitt rop på hjälp

2014-08-13 / 17:57:13
For hem runt 3-4(?) imorse, satan vad kallt det var att cykla hem kan jag då lova. Men somnade runt 7 tiden, var dock inte meningen, hann inte heller ställa alarm. Så vaknade runt 2-tiden att någon spammade sönder min telefon. Så idag har jag inte gjort ett skit, ska väl ta och duscha snart om jag orkar, sen drar jag väl ut och hitt på något. Vi hade tänkt att fara till Rossön ikväll på bigon, men då Jerry jobbade så blev det inte av. Men lika bra det, för jag ska kolla på livesändningen av vertigo saken. 
 
 

Tommy tycker om mig.

2014-08-13 / 01:22:09
Hello, vaknade i panik idag, tror jag hade en spindel på armen eller nå, så jag studsade upp ur sängen. Slutade med att jag började städa. Matilda kom efter maten, så vi chillade med Carola och nostalgi låtar. Runt halv 10 for vi på OK, köpte standard (nej, inte Japp). Sen skypade vi med några och nu är vi hemma hos Matilda.
Ska väl äta eller nå, HAHAH.
 
 

~

2014-08-12 / 16:17:45
I brist på nå annat lägger jag ut några bilder från de senaste dagarna. Känns väldigt trist att sommarlovet snart är slut, ett år kvar till nästa. Men samtidigt ska det bli skönt med vinter också. 
 
 

Främling, vad döljer du för mig?

2014-08-12 / 04:28:00
Ikväll kom Frida hit, sen efter en stund Matilda. Vi garvade åt Carola osv, var väl trevligt. 
Det här med att vända på dygnet går verkligen inte bra. Skypa med en i nästan 3 timmar, efter det gick jag ner och åt och då var klockan runt halv 3. Tog risken och försökte att inte väcka pappa, men vafan han vakna och gick in i köket och börja garva. Na, alltså jag vet inte? Är det konstigt att sitta och äta runt halv 3 om man är hungrirg? HAHA. Men tror nog att jag ska sova snart och försöka vara vaken runt 12-13. 
Höhö, Fuckers jag är inte brunett! 
 

Måndag.

2014-08-11 / 16:01:00
Alltså nu ska jag försöka vända tillbaka på dygnet, men det går då inte bra. Sov liiiite för länge idag, hade tänkt till 12 men det slutade med 14. Men jag har då hunnit med att duscha, äta och tvätta. Det där med att tvätta gick inte så bra, eller jag har glömt bort hur man skulle göra så jag chansade. Haha, hoppas det blir bra ändå. Ikväll tror jag det blir till att vara med Frida, får väl se om jag drar på zumban eller inte. 
HAHA, ja det undrar jag också, När sover jag? 
 

Storsjöyran!

2014-08-11 / 03:28:44
Just det, kom ju på att jag inte har skrivit om yran. Men fyfaaan vad kung det var! 
Jag for dit med Oskar och vi åkte buss runt 10 och var framme 13, så vi gick runt där och kollade osv. Orkar inte skriva om allt så cp mycket, ingen orkar ju läsa då heller. Men vi såg The Fooo och jag blev fangirl. Stod längst fram och var cirkus 2 meter ifrån, sen nudda jag även Omars hand 2 gånger, Hehe. Efter det såg vi Labyrint, dom jag hade tagga mest för att se, även där var jag fangirl. Aki gav tummen upp till mig och vinka, nudda även hans hand och tappade rösten där ett tag. Sedan var Amsie Brown där, han va kuung också. Efter det var det Tove Lo, stod ju längst fram, men fick nästan panik då alla stod och knuffades så vi gick längre bak. Några killar tränge sig även före, Idiutas. Vi kollade lite på presidenttalet, stod där med flaggorna och fattade inte vad fan som pågick, HAHA. Men faan vad folk det var där, typ hela Jämtland kan man ju tro.
Sen såg vi Abidaz och även lite av The Prodigy, Fyfan vilket ös det var! Runt 1-2 for vi in på donken köpte med oss mat och pappa hämtade oss. 
Men seriöst, Vilken jävla kung dag/kväll/natt det var, BÄSTA på läääänge alltså! 
Bara att tagga till YRAN 2015 då. 
 
 
 

Lite sådär spontant bara.

2014-08-10 / 17:28:53
Kvällen igår spenderades med Matilda, för det första höll hon på att skrämma skiten ur mig då jag hörde att någon va på dörren, sen låste upp osv. Trodde de skulle bli inbrott och då var det bara hon, HAHA. Har blivit fett nojjig om inbrotten som är överallt här, speciellt då man är ensam hemma. Men vi var bara hemma, for på OK en sväng, sen vid halv 12 cyklade vi hem till hon och var där. Hon hade hårfärg hemma så vi hade tråkigt och jag blev brunett ups. For hem vid 5 imorse skulle jag tro att den var, så jag har sovit hela dagen. Men det kan vara skönt det också. 
HEJ SKARPA BILDER. 

Lördag.

2014-08-09 / 18:07:18
Igår for jag ut med Matilda och Oskar, raggade runt osv. Men for sen till Matilda, vi skulle börja se en film, fast den funkade inte efter ett tag så vi gav upp. Istället låg vi där och var allmänt jävla övertrött och garvade åt allt, sedan drygade vi med några på kik, Haha.Ett tag höll jag på somna där, men for hem lite efter 6, börjar på att bli standard det där. Men när jag kom hem åt jag och sedan somnade jag väl runt 7. Idag ställde jag klocka på 14.15, men jag somnade visst om och vaknade runt halv 4.
Så nu sitter jag här halvt död och väntar på Matida, sen drar vi på pizzerian, ät för lat för att göra mat själv.. 
 

Skriva av mig bara.

2014-08-08 / 03:26:00
Jojo, nu är det en sån här natt då man kanske tänker på allt lite för mycket? Allt på samma gång bara. Men vet ni vad? Om jag får säga det själv är jag stark. Jävligt stark och det vet jag, så får man tänka ibland också. Men ibland spricker det även för mig, Den 14 Augusti, då fyller du 50, eller du skulle ha gjort. I Oktober är det 11 år sedan, då du lämnade oss. 3 dagar efter MIN dag, min 5-årsdag. Du som stod mig allra närmast, Bara 39 år, Finns inte mer. Livet är förjävla orättvist ibland alltså. Så mycket jag vill berätta. Men jag vet att du finns där, jag vet att du är stolt. Men saknaden finns fortfarande och kommer alltid att finnas. 
 
Vi Saknar Dig Älskade Mamma. 

Senaste Dagarna.

2014-08-08 / 02:12:29
Faaaan så kul jag har haft de senaste dagarna. Felicia kom i tisdags, då kom även Frida hit men det blev så att vi hamnade hos Natalie ändå. For hem vid 1 och då följde även Natalie med, var här till 5 kanske då vi började gå till Nattah igen. Men det var inte meningen att jag och Felicia skulle följa hem till hon igen, men vi var där tills pappa hade fare te jobbet. Hon bjöd även på mackor, var sjuukt hungrig alltså. Sen började jag och Felicia gå hem vid halv 7, då skulle Oskar på sitt arbete så vi tiggde skjuts av honom. När vi kom hem så somnade vi rätt fort ändå.
Dagen efter, alltså igår så for vi till Natalie med Matilda, Kollade på pll, sen drog vi ut. Träffade nå folk ett tag, sen pizzerian för att käka. Vi for te Natalie efter det i brist på nå annat, vi va desperata att snacka med någon men alla dissa. Men sen snacka vi skype med Dannii, blev jäkla rädd ett tag då alla hörde nå ljud 2 gånger, så vi gick runt i huset med hårspray och en slev, HAHAHAH. Sen for jag och Felicia hem vid halv 5 (?), men vi blev så lat så jag lånade Matildas cykel. Somnade 1 timme senare kanske, sen vakna vi vid 12 då hon skulle fara hem. 
Ikväll for jag på My Way med Matilda, Oskar och Eric, så vi satt där en stund. Sen drog jag&Matilda hem till mig och gjorde inte så mycket, drev med folk på Snap.