Julmat, julmat och ännu mer julmat

Idag sov jag då till 1 kanske, klev upp och åt lite julmat. Sen har jag bara tage de lugnt och fixade mig för då bar det iväg till Svanabyn. Mormor brukar ju alltid ha julbord hemma hos sig på juldan (så heter det väl? Dagen efter julafton).  Det var ju jäkla trevligt då halva släkten är där typ, få umgås bara och äta gott. 
 
Nu är det så att jag blev jäkligt seg och vettefan vad jag ska hitt på? Det går ju många filmer på tv'n nu så det bli väl till att titt på det. Fick ju även rå om lilla Stella, hon är förjävla läskigt lik mig när jag var liten, syns att vi är släkt!
 
0 kommentarer

Julafton 2014

Då var det över för detta år, känns väl skönt. Julkänslan man hade när man var mindre finns inte längre, utan man vaknar och äter gröt, far till moster och träffar alla, kollar på kalle anka eller har det i bakrunder iallafall. Sedan blir det till att man äter som fan och väntar ett bra tag tills man öppnar julklappar. Men det är ju trevligt det också, man umgås på ett annat sätt. 
Här hemma flöda spriten för NÄSTAN alla, är ju kul det också och kik på. Farfar had ju roligt, han sjöng som aldrig förr! Men på slutet blev det väl lite för mycket för vissa. Så jag satt i köke med Jerry, Amandus och Martin och snacka om Ralph Lauren, dricka, flög lite med helikoptern och spela poker. Var jävla kul kan jag då lova. 
 
Imorgon blire till att sova ut, sedan ska vi fara te Svanabyn för att äta hos mormor med halva släkten typ. Det kommer ju bli väldans trevligt, så nu må jag nog sova. 
 
 
0 kommentarer

Jullooooooov!

Nu äntligen är det jullov, som man har väntat! 
Har väl inte hänt så mycket idag, men imorgon far vi te Sundsvall för att hämta Amandus och shoppa de sista osv. Så må ju kliva upp halv 6 imorgon, fyfan.. 
Såg precis en film nyligen "Two Night Stand" den var faktsikt riktigt bra! 
Nu ska jag städa upp lite här och sedan blire väl sängen för min del. 
Man saknar som dessa tider ändå..
 
0 kommentarer