Vila i Frid Älskade Vän♥

Jag hae sutte och gråtit konstant varje kväll sen onsdags. Leo blev dålig i tisdags vad jag märkre av, han såg svag ut och låg bara och sov. I onsdags när Felicia va här tog jag ut han och la han på sängen. Han låg alldeles stilla och sov, det var ju då vi hade pizza kväll med klassen, så försökte inte tänka på det så mycke. Men när jag kom henm brast det för mig. Igår va han ännu sämre, det ända han gjorde var att ligga där, han orkade inte ta sig upp ens. Idag var der lika dant, han hade väldigt svårt att andas, men han kämpade för varje andetag han tog. Sen slutade han, nu ligger han här död och stel. Jag visste att denna dag skulle komma snart, men bara inte nu. I två hela år har du funnits här, vi har haft våra jobbiga dagar ibland men oftast var dom goda. Dom här åren har gått alldeles för fort, kommer bli väldigt tomt nu..
VILA I FRID ÄLSKADE VÄN. ♡♥
 
 
0 kommentarer

Hej Då Stol.

Tisdag idag, älskar tisdagar för det är chill lektioner. På svenskan hade vi redovisning, det gick rätt så bra, bara att jag kanske inte höll tiden. Sedan på bilden kollar vi hur vi ska göra snöskupturen, som vi då ska göra nästa vecka. 
Men annars har det inte hänt nå speciellt idag. Jag ska nog läsa lite på biologin, för vi har prov på torsdag.
HAHA, jag gjorde sönder stolen igår också. Jag satt som vanligt och luta mig bara på ryggstödet, sen hör jag hur den knakar och tänker "oh, nej nu är det kört", då ska jag försöka sätta mig rakt upp men då ligger jag på golvet en sekund senare.  
 
 
Så går det om man knuffar ner andra i snön!
 
0 kommentarer

Just knock.

Okej, anledningen till varför jag inte har bloggat är för jag är lat, har som inga bilder och jag har haft fullt upp. Men nu ska det bli bättre! I onsdags hade vi musikalen, det gick bra och var faktiskt kul. Vi tjäna ju en massa pengar på det också, så nästa onsdag ska vi äta pizza tror jag. Så det blir ju kul och då skulle vi också kolla på alla bilder. 
Jag har en ny mobil också, den kom förra fredagen men kunde inte använda den förns i tisdags eftersom jag inte hade ett micro-sim. I fredags for jag på uc och va där till 11 om jag inte minns fel, sedan igår var jag med Frida. Jag gjorde en kladdkaka också och vi såg Frozen, den va faktiskt bra och skitkul iaf. 
 
0 kommentarer