Vila i Frid Älskade Vän♥

2014-01-31 / 20:06:43
Jag hae sutte och gråtit konstant varje kväll sen onsdags. Leo blev dålig i tisdags vad jag märkre av, han såg svag ut och låg bara och sov. I onsdags när Felicia va här tog jag ut han och la han på sängen. Han låg alldeles stilla och sov, det var ju då vi hade pizza kväll med klassen, så försökte inte tänka på det så mycke. Men när jag kom henm brast det för mig. Igår va han ännu sämre, det ända han gjorde var att ligga där, han orkade inte ta sig upp ens. Idag var der lika dant, han hade väldigt svårt att andas, men han kämpade för varje andetag han tog. Sen slutade han, nu ligger han här död och stel. Jag visste att denna dag skulle komma snart, men bara inte nu. I två hela år har du funnits här, vi har haft våra jobbiga dagar ibland men oftast var dom goda. Dom här åren har gått alldeles för fort, kommer bli väldigt tomt nu..
VILA I FRID ÄLSKADE VÄN. ♡♥
 
 

Hej Då Stol.

2014-01-28 / 18:42:00
Tisdag idag, älskar tisdagar för det är chill lektioner. På svenskan hade vi redovisning, det gick rätt så bra, bara att jag kanske inte höll tiden. Sedan på bilden kollar vi hur vi ska göra snöskupturen, som vi då ska göra nästa vecka. 
Men annars har det inte hänt nå speciellt idag. Jag ska nog läsa lite på biologin, för vi har prov på torsdag.
HAHA, jag gjorde sönder stolen igår också. Jag satt som vanligt och luta mig bara på ryggstödet, sen hör jag hur den knakar och tänker "oh, nej nu är det kört", då ska jag försöka sätta mig rakt upp men då ligger jag på golvet en sekund senare.  
 
 
Så går det om man knuffar ner andra i snön!
 

Just knock.

2014-01-26 / 16:18:03
Okej, anledningen till varför jag inte har bloggat är för jag är lat, har som inga bilder och jag har haft fullt upp. Men nu ska det bli bättre! I onsdags hade vi musikalen, det gick bra och var faktiskt kul. Vi tjäna ju en massa pengar på det också, så nästa onsdag ska vi äta pizza tror jag. Så det blir ju kul och då skulle vi också kolla på alla bilder. 
Jag har en ny mobil också, den kom förra fredagen men kunde inte använda den förns i tisdags eftersom jag inte hade ett micro-sim. I fredags for jag på uc och va där till 11 om jag inte minns fel, sedan igår var jag med Frida. Jag gjorde en kladdkaka också och vi såg Frozen, den va faktiskt bra och skitkul iaf. 
 

Tänk, snart 1 år sedan.

2014-01-20 / 21:53:00
Idag hade vi 3 lektioner och sedan musikalträning, imorgon blire samma fast vi har 2 lektioner. Vilket är rätt så chill. Men ja, det händer inte så mycket på dagarna/kvällarna nu, är så jäkla trött efter skolan så jag somnar typ varje gång jag kommer hem. Sedan så skulle ja tänkt på vilken linje osv till imorgon, har jag gjort det? Svaaaar: NEJ. 
Jag beställde lite saker igår, så hoppas dom kommer snart också! Nej men, nu ska jag kik på tv'n snart, Bye!
 
Infinite Clouds | via Tumblr
 
 

Onsdag!

2014-01-15 / 21:42:59
Idag var det meningen att jag skulle följa Felicia hem och fara på zumban, skulle sova hos henne också. Men det blev ingen zumba, så jag for hem. Kvällen har bestått av att skypa med Frida, William och Natalie, sedan har jag inte gjort så mycket. Men vi har ju nån spanska läxa tills imorgon, skjut mig, Therese är inte ens här. Ska kolla igenom den lite snabbt sen. Snart börjar PH också, så ska se det då. 
Snart 5 timmar, men ja vi har inget liv. 
 

HEJ FRIIIIIIDDAAA!

2014-01-14 / 19:16:00
Redovisningen idag gick väl ganska bra, fast jag kom på mig flera gånger att jag satt och gunga på stolen, HAHA. Sedan tappa jag bort mig här och där, men skit samma. Idag på bilden bestämde vi hur vi skulle göra snöskulpturen, vad det blir får ni se senare. Nu sitter jag och skypar med Frida, därav ruriken. Snart måste jag plugga in gloserna som vi har i engelska, men jag har tappa bort boken. 
 
 

Måndag

2014-01-13 / 19:03:00
Har inte bloggat på länge märker jag, men jag har inte orkat. Igår börja Awkward igen, YES! Men såklart gör ju Jenna bort sig totalt, man skäms ju nästan själv när man ser på det, HAHA. Men  då var det måndag igen, skolan gick väl bra, bara lite trög sådär på en måndag. Det kom en syv från Åsele idag som vi ska prata med, vi fick våran inloggning för gymnasieantagningen också. Nu sitter jag i min soffa, lyssnar på musik och försöker skriva klart svenskan som vi ska redovisa imorgon, pallar verkligen inte. 
 

~Bitchin' Summer.

2014-01-08 / 21:38:01
Första skoldagen avklarad nu, men det var sjukt jobbit att kliva upp imorse. Sist som vanligt på onsdagar hade vi musikalträning. Det gick ju bra, eller inte. Pallar inte att vi måste visa upp den osv. Men när jag kom hem gick jag inte och la mig, wow, really? Fast då var det annat som gällde efter maten, jag tänkte att jag kunde sova en halvtimme iaf, men när larmet ringde orkade jag inte kliva upp, så jag sov till 8. 
Snart är det PH, så jag tänker se det förmodligen och sedan sova. 
HAHAHA, hela kvällen har jag sutte och asgarva till det här, fattar inte varför, för det är ju inte sååå kul. :  
 
Inlägg efter namn Best Vines.
 
 

~Warning Shot.

2014-01-06 / 16:31:01
Ja men hej, snart är lovet slut. Det är ju sådär, men vi börjar på onsdag så det blir ändå helg fort. Idag har jag faktiskt städat lite, ska fortsätta imorgon. Jag kan också andas normalt igen, LYCKA! Nu sitter jag och redigerar en video som jag hållt på me över 1 år nu. Snart ska jag väl äta också. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske ser en film. Justde, ja hitta ju lite mer bilder sedan årets lucia, Höhö! 
 

Mår skiit.

2014-01-05 / 23:39:03
Idag har det inte hänt så mycket, men jag har dragit på mig en satans förkylning. Min näsa alltså, jag har seriöst inte haft nå bra luktsinne sen i början av sommaren. Jag är ju konstant täppt i näsan typ. Sen mitt rum är as stökigt. När pappa kom upp idag: Men vafan, det ser ut som 7 svåra år här inne. 
Men jag ska nog gå och lägga mig snart och får hoppas på att det blir bättre imorgon. 
Några charmiga bilden sen lucian, säg till om jag ska ta bort nån. 
 
 

Mitt År 2013! ( Del 2 )

2014-01-03 / 14:45:00

Juli :

                                                     Jag fick pollen allergi, fyfan va drygt det var. 

Vi for till Sala på Sandra och Christians bröllop, herregud säger jag bara, det var kaos. 

Kollade på många filmer samt Big Brother.

Det blev marknad här i Dorotea och Jag, Emina och Felicia börja me Build A Girl videon. 

Sedan marknad i Åsele och vi såg Robin Stjernberg. 

Jag drog upp en gädda på 5kg!

Vi for te Sundsvall. 

     

Augusti :

Gjorde massa pärlplattor i Svall.

Besökte farmor när hon låg i Lycksele. 

For på Nolia med pappa, Jerry och Emma. 

For också på bilbingo med dom. 

Var med Frida och vi bakade en tårta for no reason. 

Vi sov i kyrkan, fast vi sov ju inte, eller en halvimme kanske. 

Farmor dog.. 

Jag började 9an. 

      

September:

Uc öppnade, ny lokal dessutom.

Jerry fyllde år. 

Pappa jagade i en vecka+helger, så jag var hemma själv, men de gick bra. 

Vi tog skolfoto.

Min telefon fick massa sprickor.

Var ledig en fredag för att det var begravning.

Samma dag fyllde ju Frida år, så vi var hos henne på kvällen och grillade.

Jag och Felicia var barnvakt, haha kommer aldrig glömma den kvällen.

Pappa fyllde år. 

Musu flyttade. 

Jag blev 15! 

 

Oktober :

Klassen for på röda korset för att fixa kläder åt den där musikalen.

Efter det blev jag sjuk.

Jag praoa 2 veckor i klass 1, det var as kul så jag ångrar inte det!

Efter det fick vi lov.

For te Sundsvall med Emina och vi såg Oscar Zia. 

 

November: 

Höhö, var på en "zombie walk". . 

Såg alla Portkod 1321 avsnitten igen.

Vi tog kort för lucian. 

Sedan var jag hos mormor.

Min dator gick sönder. 

Hände inte så mycket här. 

December:

Vi hade lucia, på massa ställen, det blev 8ggr. 

Sista veckan såg vi bara en massa film på skolan. 

Sedan var det N-tips, vi kom 3a(?) 

Klassen for te Svanabyn, eller inte alla då. 

Vi fick jullov. 

Det blev julafton. 

Sedan for vi till Sundsvall och fira nyår. 

 

Nyåår osv.

2014-01-03 / 13:10:48
Nu är jag hemma igen, har haft det väldigt trevligt under dom här dagarna. Jag, pappa, Moje och Kevin for ut för att leta min telefon, men den fanns ju inte eller så vare fel färg eller för dyr. Vi gick in överallt där dom säljer telefoner! 
Kevin var helslut men han köpte ett nytt spel så då va han nöjd. Sedan har jag spelat sjukt mycke Mario, fast Kevin blir skitarg om man dör, HAHA. På nyår åt vi god mat som Maria hade gjort, sen vid 12;slaget gick vi ut och kasta upp sånna Thai ballonger, och kollade på alla fyrverkerier. Men dom skjut ju så man håll ju på bli träffad själv. Några sköt in i husväggen i det hus som va mittemot oss, haha. 
Jag hann även med att träffa Simon och Elina som jag inte sett på as länge! 
Jag har inga bilder sen nyår så de får bli sen förra året.