Förvirrande.

Gick och la mig vid 8 imorse, kanske inte så smart gjort med ändå. Men det var för att jag började kolla på "That Awkward Moment" vid 6 och den var väl rätt så bra, fast lite långtråkig faktiskt. Sedan sov jag då till halv fyra, gick upp och åt grillat sen gårdagen, alltså var det min "Frunchdag", gruva på den ni. Efter det gjorde jag mig iordning och Frida kom hit, sedan efter en stund var även Emina här. Vi gjorde inte så mycket, utan gick på My Way och satt där ett tag med Josephine. Just nu funderar jag på om jag ska gå ner och äta och sedan se en film, men nja, tror jag skippar filmen faktiskt. Blev också väldigt förvirrad för en stund, visste inte om det var fredag eller lördag. Så visste inte om jag skulle börja få söndagsångest eller inte, Haha, stora problem här. 
 
0 kommentarer

Snart helg!

Idag har det verkligen varit en chill dag, på svenskan läste vi halva lektionen, sedan på bilden gjorde vi skylten till Karnevalen. Vi blev inte klar med den så vi skippade matten och gjorde det då istället och det blev väldigt bra! Efter det hade vi musik, som vi tränade låtarna på. Ikväll har jag varit lat och har absolut inte gjort något, eller sovit och det är ju alltid ett bra sätt att fördriva tid på. Men jag måste plugga på tekniken nu ikväll, har förhör och redovisning imorgon, som jag knappt har kollat igenom, bäst att göra det kanske? 
 
Hehe, cp på äventyr! 
0 kommentarer

Kulturnatta!

Igår var vi på avslutningsresa med uc, till Umeå. Först gick vi på fortet, Matilda hade försovit sig den jäveln och Eric kom aldrig dit. Så jag, Oskar och en som int kunde någon svenska alls blev i ett lag, men han skulle fara ut och köpa cigg mitt i allt och det går inte att bara vara två, så vi blev less och drog ut på stan istället. Hade förjävla kul igår och det var kanonbra väder! Sedan såg jag Simon från Big Brother-11 och Lars från BB-12, typ dagens höjdpunkt, HAHA! 
 
 
 
0 kommentarer