Hem idag!

Kom ju till Sundsvall i fredags, var så jäkla trött så somnade på soffan vid 9-10, så gick och la mig väldigt tidigt. 
Igår for vi och kollade på Amandus rum, sen drog vi alla på Birsta. Var där hela dagen, hittade typ ingenting, men lite fick jag med mig hem iallafall. På kvällen kollade jag, Amanda och Kevin på "Frozen", det var ju myyys. 
 
Så söndag nu och jag är inte så taggad på skola imorgon, har en massa skolarbeten jag borde ha gjort för länge sen.. Nu ska jag gå ner och äta nå osv, sen far vi och hämtar Jerry & Emma och sen blire väl birsta snabbt. 
Bye Sundsvaaaaalll! 
 
0 kommentarer

:]

Denna dag har faktiskt vare rätt naajs, sluta 11.25 som vanligt, lite drygt att vänta på bussen bara. Men jag och farsan har städat lite här hemma, så nu är mitt rum klart till första advent! Vi åker ju till Sundsvall på fredag, så det är därför vi fixar det idag osv. Men det är väl det jag har gjort ikväll, känns skönt då jag inte har nå att plugga till, fast har en massa saker jag måste göra men orkar bara inte. Novellanalysen skulle va inne för 2 veckor sen, men den är så jobbig så pallar inte. 
Alltså, har överflöd med bilder på min dator så jag får damp typ HAHA.
0 kommentarer

Mjaú

Då var denna dagen slut, eller snart iallafall. Sitter och kollar på Paradise Hotel just nu, alltså saknar Kristian.. Dagen rulla på, har väl inte gjort så mycket idag som vanligt då. Imorgon är det ju tisdag, alltså blir det kort dag då med 3 lektioner. 
Jag och farsan for till farfar ikväll också, satt där en stund bara. 
Efter Paradise ska jag väl gå och lägga mig, få väl se hur det går, drack en redbull för ett tag sen.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer