Måååndag

2014-10-27 / 15:45:14
Jag må då säga att det är jävligt skönt med lov. 
Idag har jag inte gjort nå mycke alls, men ska börja städa nu iallafall. Ikväll ska jag vara med Frida och vi ska nog se på någon film. Så mycket mer än så händer inte en måndag som denna. Alltså vad fan hände med snön? Var ju nyss rätt mycket av det och nu är det ingenting. Oh, Welcome 2 Sweden. 

Löööögn dag

2014-10-26 / 20:18:00
Sunday Funday 
 
Lugn dag idag, ingen söndagsångest heller, vilket är jätteskönt. Har inte gjort ett skit idag, var tänkt att jag skulle städa rummet, men sådant orkar man inte göra. Det jag har gjort är väl att måla naglarna och på min arm i brist på nå annat liksom.
Tror att jag ska gå och lägga mig nu och kika på en massa Big Brother. 
 

LOOOOOOOOOOOOOOV!

2014-10-26 / 14:51:20
Veckan rulla på jävligt bra, var på föräldrarmöte i onsdags, så vi var ledig i fredags.
Igår va jag med Frida, Matilda och Amanda, sedan blev det en sleeve på min arm i brist på något annat.
Hela dagen igår ringde det på hemtelefon, fick seriöst nå pskykbryt då jag först trodde det var farfar som ringde. Men svarade tillslut efter att det hade ringt i 1 timme typ, men då var det nå smsmeddelande och jag hörde knappt va dom sa. Sedan höll det på sådär HELA dagen, slutade aldrig och då överdriver jag inte. Höll på att skita ner mig då en av gångerna var det någon mansröst som sa "kom", det var fan läskigt på riktigt. Men slutade ringa efter ett tag och sen drog jag till Frida. Senare for vi ju hem till mig med Matilda och Amanda och då börja det ringa igen. Matilda svarade och hon stod och gapade bara, haha, hade ju berätta de för henne och då var det ett sånt meddelande igen. När hon la på tog det inte lång stund innan det ringde igen.. 
Jävligt knepigt må jag ju säga, slutat ringa nu som tur är iallafall. 
 

Ännu en måndag avklarad!

2014-10-20 / 23:18:01
Denna dag flöt väl på rätt bra, på idrotten var vi i gymmet men dock gjorde vi inte så mycket, gick igenom allt bara. Sluta ju tidigt också, så skulle passa på att plugga men gick ju inte, så vi störde stackars Frida istället, HAHA. 
Kvällen gick väl inte som planerat heller, kom hem och åt sen somnade jag och vaknade runt 8. Så har inte fått nå mycket gjort alls, kom på att jag skulle plugga lite matte. Kan då säga att jag är rätt så jävla efter, hehe fiiiint. 
 

.

2014-10-19 / 22:10:12
I veckan har det blive jävla dåligt med någe skrivande, men har inte haft nå lust till att göra det. Är bara less på allt och alla känns det som nästan, men aja. 
Helgen var väl sådär, i fredags hade jag fan kul ändå! 
Men i lördags vare väl sådär, vakna upp och var väl inte allra piggast och sen kom Frida. Men vi for på pizzerian vid 3 och köpte en kebabrulle. Dampa väl sönder hela lördagen skulle jag tro, haha. 
Men Matilda och Amanda kom förbi en sväng också, sen for jag och Frida hem till hon. Satan va halkigt det hade blive ute kan jag då säga. 
Oskar var också snäll och skjutsade hem mig senare, så gled runt på byyyn. 
 

Godnatt..

2014-10-14 / 18:47:58
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El fin de semana.

2014-10-12 / 19:36:26
Fredags: 
Felicia kom hit och vi pratade en massa om saker och ting. Vi följde även med Oskar till Hoting och kika på när dom spelade hockey. Efter det for vi till Eric och såg film "Studentfesten", den var ju bra också. 
 
Lördags: 
Igår var ja med Oskar så han kom hit, men vi for ut efter ett tag och satan va dött de va på byn. Var typ inga alls ute igår, så vi for hem till mig och prata samt kolla vi på en film som var på tv'n.
 
Söndag: 
Har inte gjort ett skit idag, klev upp vid 1 för jag blev sugen på nudlar så drog till konsum. Annars har jag bara kolla på tv'n, såg någon film som gick på femman. Men det är ju najs att bara ta det lugnt också, ska väl gå ner och äta nu, för har inte gjort det än. Resten av kvällen ska jag städa upp lite, plugga och duscha.    
 

Tisdag!

2014-10-07 / 21:05:13
Idag har vi bara haft 2 lektioner, matte och engelska. Dock skulle vi ha svenska, men vår lärare tyckte det kändes så tungt att ha letion då en elev ha gått bort. Så imorgon blir det minnesstund sådär på morgonen.
 
Ikväll for jag faktiskt ut runt sjön en sväng, Jag ville testa en gång innan jag spring med du Frida! Men denna gång gick faktiskt rätt bra, eller iallafall bättre än förra gången. 21 minuter runt! När jag kom hem gick ja och duschade, sedan kolla jag på premiären av Portkod 1525, kul att det har börjat igen. 
Så nu ska jag bara ta de lugnt och vänta tills Paradise Hotel börjar! 
 
Här kan man ju också hamna, Haha..
 
 

Hoppsan!

2014-10-06 / 20:05:00
Måndag igen, fast en bra måndag faktsikt, var rätt taggad så hade inte någon söndagsångest igår. Vi hade bara no, samhälls och engelska. Rätt så jävla chill dag, sedan vid 11 skulle vi lyssna på Petter. Han var så jävla bra, kul att lyssna på det han sa, satt och log hela tiden. Men ja, det var kul som fan iallafall. 
 
Sedan gick jag, William och Natalie runt och döda tid tills bussen kom, var så jäkla trött så höll på somna precis innan. Men inte kunde man sova på bussen heller, satt och garva sönder åt Lars och Shadod, HAHA! 
Efter jag åt gick jag upp och la mig, sov tills nu, Det var verkligen inte meningen.. 
Så nu ska jag göra klart engelskan, sedan bara tare lugnt och få väl se om man kan sova senare. 
 
 

Tare lööögnt söndag.

2014-10-05 / 19:50:34
Gårdagen var skum men kul ändå! For te Hoting, va där och for till Dorotea efter ett tag. Dock mådde jag kanske inte så bra till början, en sådan jävla mensvärk så tog en alvdon, men inte hjälpte det något. Fick nog så jag frågade Emma om dom hade nå hemma, så for till dom och fick det och det blev faktiskt bättre som tur! 
Sedan for jag, Oskar och Eric ut på missions och leta en ryss, men vi hitta han aldrig, Haha! 
 
Idag klev jag upp efter 3, va så skönt att bara ligga och dra sig och hade inget behov att kliva upp. Men sedan försvann strömmen, typ precis då jag gick ner för att prata med pappa, bra där. Så vi har vare utan ström ikväll, men den är tillbaka nu iallafall. Under tiden skrev jag nästan klart uppsatsen "Fear", så det var ju bra. 
Jag tror att jag ska kolla på Paradise Hotel nu, har ju missa hela förra veckans avsnitt..
 
 
 

11 år sen.

2014-10-04 / 15:18:02
3 Oktober 
Just detta datum sätter sig i hjärtat, en sådan tung dag. Igår var det 11 år sedan mor gick bort, 3 dagar efter min 5-årsdag, livet är tufft ibland, så är det för alla. 
 
Men idag klev jag upp vid 1, skönt att få vila ut riktigt. Sedan gick jag ner och åt och mer än så har inte hänt idag. Ska bara ta det lugn idag och inte göra så mycket, det är ju skönt det med. Sedan far jag kanske till Hoting ikväll. 
 
5 glada år. 
 
3 dagar senare. Dock är inte denna bild det, kanske 1-2 veckor efter, men minns denna dag så jävla väl. 
 

Matteprov imorgon!

2014-10-02 / 21:44:22
Tjosan! Det blev så att jag sprang runt sjön igår ändå, det var ju bra, men dock gick det mindre bra.
Ikväll har jag bara tage det lugnt och jag har INTE sovit något, det är ju fan förvånande. Brukar alltid göra det efter maten, men icket ikväll! Istället har jag bara tagit det lugnt och försökt plugga matte, men går inte allra bäst. Så jag tror att jag ska gå ner och äta det som är kvar av smörgåstårtan och sedan fortsätta med matten. Efter det blir det till att sova, är jäkligt trött just nu. 
 
 

Oktober.

2014-10-01 / 13:03:54
Onsdag nu, vilket betyder att vi har denna långa väntan innan sista lektionen, så kan passa på att blogga. 
Vi har haft svenska, engelska och samhälls och där gjorde vi typ ingenting. Just nu hade jag tänkt försöka plugga matte, har prov på fredag.. 
Få väl se vad som händer när jag kommer hem, kommer säkert vara hur trött som helt så kommer väl sova. Men kanske blir en sväng runt sjön ikväll? Fast är väldigt tvek på om jag orkar ikväll.