It's my Birthday!

30 September, fyfan vad härligt, vi närmar ju oss vintern! 
Idag var det en förjävla chill dag, 3 lektoner som kanske inte gick allra bäst. Var uppe till halv 3 inatt, så det blev inte många timmars sömn, så jag gjorde typ inget på lektionerna idag.
Natalies morfar var så snäll så han hämtade oss idag! Kom hem vid 1 och det var skönt, så jag gick och la mig direkt och sov till 3. För då ringde Bod och sen ringde Felicia, kul att prata med dem. 
Käka på pizzerian med pappa, Jerry och Emma, sedan blev det fullt hus! 
Nu är jag själv och dagen är slut, skulle vilja sova nu men kom på att vi har "Booktalk" imorgon.. 
 
 
0 kommentarer

29 September.

Lite kortfattat nu om vad som har hänt de senaste dagarna. 
Den 24;e alltså i onsdags var jag i Umeå. For runt 9 och när vi kom fram gick jag runt på stan och köpte en del behövliga saker. Efter nå timmar där så for vi sedan till lasarettet, var en timme tidig så vi tog en fika och yra runt där för att försöka hitta rätt våning. Gjorde ju Ekg och Ukg, det gick bara fintfint.
 
Sedan spenderade jag fredagen med Natalie, Oskar, Emil och Eric. Jag och Natalie bakade en kladdkaka, dock blev den jävligt torr men den gick ner iallafall. Vi åt, stöka ner köket och kollade på youtube, var väl mest det, men kul hade vi. 
lördags blev det strömavbrott i hela Dorotea, så jag sov bort hela dagen. Den kom tillbaka runt 5, men for lika fort. Höll på så hela kvällen, så när klockan var efter 1 blev jag less, så jag gick och la mig. 
Juste sprang även runt sjön i torsdags och igår.  Känns skönt om jag kan göra det några gånger per vecka, så ska försöka hålla det! 
 
 
0 kommentarer

Tiiisdaaag!

Okej, nu har jag verkligen varit kass på att blogga, men jag har faktiskt haft fullt upp. På veckorna är jag så jäkla trött när jag kommer hem ifrån skolan, sen har jag en massa plugg. 
Men i helgen hade jag jäkla kul iaf, gled runt på byn med en massa och sen blev det som det blev. 
 
Just nu sitter jag på skolan och ser andra avsnittet av Paradise Hotel, kollar ikapp på det jag har missat. Alltså Samir är så jävla skön, HAHA! Slutade 11.25 idag, så finns ju inte så mycket att göra direkt. 
Imorgon ska jag till Umeå, drar på stan och senare till lasarettet och kollar hjärtat. Så måste nog ta och plugga lite matte och svenska ikväll. 
 
0 kommentarer