Tisdag

2015-04-28 / 22:12:00
Helgen flög förbi med väldans fart, men jag va med Marcus och vi gjorde väl inte så mycket. Gymmade, film och spelade. 
 
Men idag så har det vare chill, var ju ledig idag för det är inte värt att åka in på för två lektioner och sitta där i 5 timmar typ. Så efter jag vakna så gick jag ner och åt, sedan blev det gymmet, var även hos mormor ikväll, trevligt som alltid! Men nu ska jag försöka sova, dock ha jag fått väldans ont i magen, så få väl se hur ja lyckas med det då. Nationella imorgon också..  
btw; tog faktiskt 100kg idag på benpressen, 8*3, börja ta sig!
 
 
 

ThrowBack Thursday

2015-04-23 / 20:56:24
Idag är det ju den 23 April, så för exakt två år sedan var jag i Stockholm och vid den här tiden satt jag i globen och hade min lyckligaste stund. Helt sjuk att det var två år sedan vi såg Justin live! 
 

ibland går det utför

2015-04-21 / 21:33:33
Alltså ja, vad ska man säga om den här kvällen? Inte som jag hade tänkt mig i alla fall. Slutade med tankar fulla huvudet och gråt. Men det är okej, det kan inte alltid vara på topp och det bör man acceptera. Mina tankar snurrade på om ALLT, slutade med att jag läste ett papper, kollade på kort och lyssnade på kassettband. 
"Människan får en viss tid att leva, min tid rann ut. Det fanns ingen ork" 
 

Påsken osv

2015-04-16 / 18:35:08
Då var denna påsken över, haft det riktigt trevligt, men nog är det skönt att vara hemma ändå. Blev mycket skoterkörning, fått köra brorsans skojter åh! Blev lte fiske faktiskt, fick bara en liten abborre under den tid jag fiska. Det där med godiset var ju mest skämt, det retar ju alltid nån. Men det blev så, vi glömde att köpa godis, HAHA. 
 
Har gått några dagar sen jag skrev sist, men har inte tid helt enkelt. Har gjort bort muntliga narionella i engelska, gick väl sådär. Nu ska jag kämpa på med matten och ska kik på hockeyn, HEJJA SAIK!