Går bra nu

2015-02-22 / 22:12:53
Alltså fatta hur pepp jag har varit denna vecka?! Har blivit så jag har tränat 5 ggr + så var ja ute och sprang idag. 25 min och det var väldigt nära på att jag skulle halka minst två gånger.. Men jag tränar för att jag ska må bra, alltså få bättre hälsa. Sedan för att bygga muskle hehe, så nu vet ni. 
 
Skickade in samhällsuppgiften idag, den som skulle va inne senast i fredags.. Sedan hade jag tänkt plugga lite annat, men det orkade jag inte. Nu blire så att jag nog ska gå och lägga mig och jag är verkligen inte tagg för en ny vecka. Kommer stressa sönder sista veckan innan lovet, fyfan. 
 
 
Bild sen december, vettefan om den har komme upp tidigare? Men nä, de tro jag väl ändå inte.

deep shit

2015-02-19 / 13:14:00
memories never die.
!!
Yeah(1) Tumblr
 

Historia

2015-02-19 / 11:08:32
Redan torsdag, var ju nyss måndag. Går sjukt fort och snart är det helg, behöver det verkligen kan jag då säga. Jag har kommit igång rätt bra med träningen, i måndags blev det zumba, vilket var skoj! Sedan fick jag åka hem tidigt i tisdags då Natalies morfar hämtade oss. Så köpte årskort på gymmet och tränade rumpa och ben. Igår blev det axlar och lite armar, ikväll blir det dock "restday". Måste verkligen plugga på en massa shit ikväll, tråkigt värre. 
 
Just nu har vi historia, några har redovisning och resten av klassen sitter och ska skriva klart sitt längdsnitt, men är väl bara nån som gör det. Har verkligen ingen ork, tyvärr. Efter detta så blir det lunch och sedan natur, så tråkigt. Men slutar vid två, så blir väl till att jag ska försöka plugga lite då. 
 
 
Här var det riktigt bra kan jag lova, ta mig tillbaka, snälla. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SÖNDAGSÅNGEST

2015-02-15 / 16:52:19
Alltså veckorna går sjukt fort, vilket är jävligt bra. Taggar sommaren så sjukt mycket, fast kanske lite för långsiktigt att tänka på sommaren nu. Men det är iallafall snart sportlov, det är fan nice. Få väl se vad man hitt på då, men har lite planerat som jag hoppas blir av iallafall.
 
I veckan har vi haft nå redovisningar, tyck lite synd om Rebecka då jag började asgarva när hon stod där framme så hon började garva och kunde knappt prata. HAHA, fan va kul det var, men sorry för jag förstörde din redovisning. I veckan har jag också gymma lite, sen umgåtts med Natalie och William, trevligt det. Justde, for ju även till Vilhelmina över dagen med Felicia, Joe och Ulla!
 
Nu har jag värsta söndagsångesten och ska plugga lite eller städa, gråta en skvätt, eller inte göra ett skit, få väl se vad det blir. 
 
 
 
 
 
 
 

Mot ljusare tider

2015-02-10 / 20:36:46
Bästa känslan just nu är seriöst att komma hem tidigt +att det börjar på att bli ljusare ute! Dagen har bara gått fint, farsan kom och hämta jag och Natalie vid 12. Men det var för att jag skulle klippa mig, jag tog ju inte så mycket, men håret är mycket fräschare nu! 
 
Imorgon blir det nog ingen svenska och sedan har vi dubbeltimme i engelska. Vi är i grupper och ska göra en tv-show om ett land, eller vad man nu ska kalla det? Sedan ett jäkla långt hål och spanska tillsist. När jag kommer hem ska jag även fota mig för skoterkortet och hoppas väl ändå att jag drar på gymmet imorgon. 
 

~Tur Eminem aldrig sviker

2015-02-08 / 20:27:16
 

Löööördag

2015-02-07 / 13:42:48
Nu är det helg, jäkla skönt det! Igår for jag på gymmet med Frida, var där runt två timmar, sköntskönt. Så idag har jag en jääkla träningsvärk i magen, men det är najs, hehe. 
I veckan så fyllde mormor år, men vi alla glömde bort det, fan va hemskt ändå. Men vi fira henne två dagar senare, allså i torsdags. 
Sedan har typ alla lärare vare sjuk i veckan, så i tisdags slutade vi runt 9, hade matte och resten av lektionerna blev inställda, fatta va drygt det var. 
Nu ska jag ta och städa lite innan Felicia kommer hit, sen far vi på 9ornas musikal med Frida och William tror jag.