Går bra nu

Alltså fatta hur pepp jag har varit denna vecka?! Har blivit så jag har tränat 5 ggr + så var ja ute och sprang idag. 25 min och det var väldigt nära på att jag skulle halka minst två gånger.. Men jag tränar för att jag ska må bra, alltså få bättre hälsa. Sedan för att bygga muskle hehe, så nu vet ni. 
 
Skickade in samhällsuppgiften idag, den som skulle va inne senast i fredags.. Sedan hade jag tänkt plugga lite annat, men det orkade jag inte. Nu blire så att jag nog ska gå och lägga mig och jag är verkligen inte tagg för en ny vecka. Kommer stressa sönder sista veckan innan lovet, fyfan. 
 
 
Bild sen december, vettefan om den har komme upp tidigare? Men nä, de tro jag väl ändå inte.
0 kommentarer

Historia

Redan torsdag, var ju nyss måndag. Går sjukt fort och snart är det helg, behöver det verkligen kan jag då säga. Jag har kommit igång rätt bra med träningen, i måndags blev det zumba, vilket var skoj! Sedan fick jag åka hem tidigt i tisdags då Natalies morfar hämtade oss. Så köpte årskort på gymmet och tränade rumpa och ben. Igår blev det axlar och lite armar, ikväll blir det dock "restday". Måste verkligen plugga på en massa shit ikväll, tråkigt värre. 
 
Just nu har vi historia, några har redovisning och resten av klassen sitter och ska skriva klart sitt längdsnitt, men är väl bara nån som gör det. Har verkligen ingen ork, tyvärr. Efter detta så blir det lunch och sedan natur, så tråkigt. Men slutar vid två, så blir väl till att jag ska försöka plugga lite då. 
 
 
Här var det riktigt bra kan jag lova, ta mig tillbaka, snälla. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer