Godnatt

Har nyss sett klart avsnitt 10 av Orange is the new black, den serien är fan bra ändå. Hade lätt kunna fortsätta att kolla, men må ju kunna ta mig upp imorgon och vara hyffsat pigg. Sista dagen ju och jag kan då säga att jag inte kommer gå där ifrån ledsen, så skönt med sommarlov nu haha. 
 
Idag var det faktiskt rätt lugnt, barna roade varandra och vi var mest inne hela dagen. Fast vi gick en sväng till skolan, men alltså man blir galen av all knort. När jag kom hem gick jag och la mig, sov en timme och åt. Efter det blev det rygg och biceps på gymmet och gick bara bra, motivationen är på topp!
 
någon random bild 
 
 
 
1 kommentar

Helgeeeeen

Äntligen så var det helg igen, men det varar tyvärr inte så länge. Bestämde typ på fredagslunchen att Felicia skulle komma till Dorotea och sova här, så det blev så. Vi for sedan till Natalie och Matilda och spelade kubb, STANDARD! Efter ett tag så for vi till mig och hände väl inte så mycket, mer spelande av kubb..
 
I lördags vaknade vi 11, men gick inte upp förns 2-tiden. Men sedan kom Frida och Emina hit, blev väl kortspel och kubb ännu en gång. De for väl hem vid 2 tiden och jag och Felicia somnade inte förns efter 4. 
 
Söndagen, alltså idag så for Felicia hem vid 12. Har varit kanonväder hela dagen, for ut och sprang runt sjön också. Trodde dock att jag skulle svimma av värmeutslag, haha. Så skrev till Frida och sa att vi skulle bada, så gjorde andra doppet för detta år idag, var svinkallt som vanligt dock. For hem och duschade och blev My way häng, träffa en del personer så satt där rätt länge. Och slutligen blev det mer kubb, undra när jag lessnar på det i sommar?  
 
0 kommentarer

torsdaag

Nu har denna dagen gått, flytit på rätt bra, eller typ. Var väl bara att jag blev så jäkla trött på slutet att jag nästan somnade på soffan. Sista 40 minuterna var rätt chill, för en tjej ville att jag skulle "sova" på soffan, haha. Men direkt efter att jag kom hem så somnade jag, så skönt att lägga sig och sova på riktigt! 
 
Har väl inte hänt så mycket ikväll heller, efter jag hade ätit så drog jag iväg på gymmet. Var själv där och det gick riktigt bra! Hela veckan har det gått kanoners, det gillas. Såg även två avsnitt av OITNB och nu må jag sova, är galet trött på morgonarna.
 
 
 
0 kommentarer