Gymma sä littäää

2015-03-31 / 20:31:31
Alltså känns ju skönt att man är tagg på träningen! Haft världens träningsvärk i magen idag, men det är bara najs ju. For på gymmet med Emina ikväll, vi var väl där nästan två timmar, har inte så stor koll på tiden. Men känns lite segt att det blir påsk nu, --> massa sötsaker + ingen träning! Men aja, det är en helg bara, ska försöka och inte äta godis i alla fall. För magrutorna må ju komma nån gång, kanske om nå år dock, haha! 
 
For hem tidigare idag också, Natalies morfar var snäll och hämtade oss idag.Men det där med talet får jag inte till, alltså tiden, men ska leta mer bilder, så det går nog.. 
 

Ännu en tisdag

2015-03-31 / 15:12:06
Helgen var ju jävligt king kan jag då säga! For ju till Åsele med Felicia i fredags, blev 2 dagars för min del. Hamnade lite här och var, men det var grymt kul! 
 
Ny vecka nu igen, tisdagar är verkligen segast. Onödigt som fan att jag for på skolan idag, men pratade med min mentor och frågade om det fanns möjlighet till hemstudier, så han skulle höra med andra. Nu måste jag verkligen sitta och skriva klart mitt tal till nationella, har ju det imorgon för helklass dessutom, fyfan.. Sedan ikväll blir det gymmet med Emina! 
 
 

true shit

2015-03-24 / 15:11:01
Is that supposed to be the same person? Is that the surge… | Pinterest

Chill tisdag

2015-03-24 / 10:44:22
Blev varken Svanabyn eller plugg igår, istället bakade jag bars, tvättade och snackade med Felicia i två timmar. Bland annat om vad som händer och sker i helgen, taggaaaaaad! 
 
Vaknade runt 8 idag, men sov till 9. Har nyss käkat och ska börja plugga nu, sedan bär det iväg mot gymmet. Tycker att det är mycket skönare att träna mitt på dagen än kvällen, inte lika mycket folk och man är inte så trött. Ja, jag är hemma idag. Tycker att det skulle vara så onödigt att åka till skolan då jag bara har två lektioner och slutar 10.20. Skolkis Catrine enligt William, men idc. 
 
 

Måndag

2015-03-23 / 16:08:49
Vaknade lite före 11 idag, riktigt skönt må jag ju säga. Men jag gick ner och åt en timme senare, sedan for jag till gymmet, tränade för det mesta mage, längesen nu! Var tänkt att fara på zumban ikväll, var faktiskt riktigt pepp på det, men den blev tyvärr inställd! Ska höra med farsan om vi kan fara till Svanabyn, längesen jag träffade mormor.. 
 
Hur har det gått med pluggandet idag då? Inte bra kan jag då lova, haha! Men ska faktiskt sätta mig ner och skriva en massa ikväll, eller beror på om det blir Svanabyn eller inte. 
 
 

Ingen söndagsångest här inte!

2015-03-22 / 20:25:34
Shit vad off jag har varit alltså?! 1 månad, men ja, det har varit rätt mycket så. 
Sportlovet tillbringade jag mestandels med Matilda, vi for till Borgafjäll och dampa på skotern, tolkade efter Oskar och Lisa, sedan en massa slalom och annat skojj!
 
Jag har blivit jäkla skolless också, eller det har man varit länge nu, men taggar sommaren extra nu. Är alltid sen med uppgifter, orkar helt enkelt inte göra något. I veckan ska vi tydligen ha nationella, har inte förberett mig alls eftersom jag var sjuk nästan hela denna veckan.. Men imorgon har vi studiedag, känns förjävla skönt alltså, då ska jag försöka plugga igen lite.