Gymma sä littäää

Alltså känns ju skönt att man är tagg på träningen! Haft världens träningsvärk i magen idag, men det är bara najs ju. For på gymmet med Emina ikväll, vi var väl där nästan två timmar, har inte så stor koll på tiden. Men känns lite segt att det blir påsk nu, --> massa sötsaker + ingen träning! Men aja, det är en helg bara, ska försöka och inte äta godis i alla fall. För magrutorna må ju komma nån gång, kanske om nå år dock, haha! 
 
For hem tidigare idag också, Natalies morfar var snäll och hämtade oss idag.Men det där med talet får jag inte till, alltså tiden, men ska leta mer bilder, så det går nog.. 
 
0 kommentarer

Ännu en tisdag

Helgen var ju jävligt king kan jag då säga! For ju till Åsele med Felicia i fredags, blev 2 dagars för min del. Hamnade lite här och var, men det var grymt kul! 
 
Ny vecka nu igen, tisdagar är verkligen segast. Onödigt som fan att jag for på skolan idag, men pratade med min mentor och frågade om det fanns möjlighet till hemstudier, så han skulle höra med andra. Nu måste jag verkligen sitta och skriva klart mitt tal till nationella, har ju det imorgon för helklass dessutom, fyfan.. Sedan ikväll blir det gymmet med Emina! 
 
 
0 kommentarer