Justde

2015-11-26 / 00:50:00
 

Torsdag

2015-11-25 / 19:49:07
Som vanligt behöver jag plugga och är helt stressad,men gör inget åt det. Veckan har rullat på fort, bara för att det är matteprov imorgon.. Men ska snart sätta igång med att plugga, sen få det gå som det gå. 
Har väl inte hänt så värst mycket idag, hade hål i 3 timmar kanske? Så vi for på sörgård och kollade på gårdagens ph-avsnitt. 
 
Just det, har även lyckas med ett nytt pb i bänkpress! 40kg åkte upp, vilket var mitt mål runt jul. Träningen går bara framåt, hihi. 
 
saknar kissen och sommaren vääldigt mycket, höhö :(
 

torsdag

2015-11-19 / 20:38:32
Jag har seriöst tappar motivationen till allt nästan,sitter bara hemma och gör ingenting. Borde plugga en massa, men hur gör man ens? Orkar inte, vill inte och kan inte. Hade motivation till att träna i början av veckan iallafall, men var där senast i tisdags, gör väl ingeting. Men jag mår bra av att vara i gymmet, då tänker man inte så mycket på andra saker heller. Låter väl lite cheeesy, men så är det! 
 
Ser fram emot morgondagen dock, det är ju fredag och sedan far jag till Åsele, myyys. 
jag saknar 9an och Felicia rätt mycket nu. 
 

M&M

2015-11-18 / 20:13:04
 

Love Yourself

2015-11-15 / 22:16:57
Helgen har varit bäst! Marcus kom hit i fredags och vi tog det bara lugnt och såg en film, dock somnade jag vid slutet av den. Hade dock ont i magen hela fredagen, men blev bättre dagen efter iallafall. 
 
Lördagens nöje var gymmet, gick fan rätt bra att träna och jag provade på 40 i bänk!! Går bra nu, hihi. Vi åt tacos och sedan blev det film där med, men som vanligt blev jag trött och vi stängde av den för att sova. 
 
Idag har jag pluggat som fan, vilket är mindre roligt. Men har skrivit ett manus på 500 ord och gjort en power point, så blir nog redovisning imorgon om Ryssalnd. Har en jäkla massa plugg i veckan, så imorgon efter jag slutat blir det till att plugga! 
 
btw, justins nya låt Love yourself är rätt bra, haha
 
 
 

Onsdag

2015-11-11 / 16:15:00
Kom hem för en liten stund sen efersom jag åkte hem med Natalie, så en liten stund tidigare blev det iallafall. Gick väl rätt bra idag, men det första min spansklärare sa när hon såg mig var "Vem är du? Jag känner inte igen dig, vart har du varit i 3 veckor?" Haha, första gången idag jag har spanska sedan 4 veckor (alltså med lovet). 
 
Kvällens planer är att plugga, känner mig rätt stressad över skolan just nu. Sedan ska jag också fara och träna ben! 
 

Melwins dop!

2015-11-08 / 19:20:00
Igår 7/11 var det dop för Melwin, jag fick äran att vara gudmor/fadder och bära fram honom. Kramp i armen fick jag också haha, men Amandus fick ta han då. Men det var fint och sedan fikade alla på församlingshemmet. 
 
 
 

Fredag

2015-11-06 / 16:30:15
Kort vecka för mig, måndag & tisdag, sedan blev jag sängliggandes. Men nu är jag nog helt frisk!
 
Dagen bestod av att vara i Vilhelmina i flera timmar på hanledarkursen, så snart får jag också börja att övningsköra. Var väl mest nervös över syntestet då jag har börja inbilla mig att jag ser dåligt och jaa, det gick väl inte så jättebra. Sa om allt flera gånger och bytte rader, sa fel osv, men jag klara det tillslut iallafall haha. 
 
Just nu är jag rätt trött, ligger i sängen och lyssnar på musik bara. Snart kommer Marcus, så vi ska väl äta och senare drar vi till Svanabyn. Ska gå runt och bära på Melwin runt och runt, för dopet är imorgon osv. Gruvar mig över att klänningen ska på och jag har hur fula ben som helst, blåmärken fulla benen sen halloween, finfint.. 
tiden går fort
 
 
 

Stockholm!

2015-11-04 / 17:04:40
Min klass var ju i Fjollträsk veckan innan lovet i två dagar, var verkligen skönt att få komme hem kan jag då säga!
 
Tisdag, 20/10 
Vanlig skoldag, åkte buss hem och kastade in mig i duschen och sedan åt jag, packade & var lagomt stressad. För sedan skjutsade pappa jag och Natalie till Strömsund igen för att ta bussen till Östersund med klassen. Väl framme där träffade vi Bod, drog på Hemmakväll och sedan till Max innan tåget. Första gången jag åkte nattåg och det var absolut mindre än vad jag hade föreställt mig, fick knappt en timmes sömn den natten. 
 
Onsdag 21/10
Vi var väl framme i huvudstaden runt 6 på morgonen, så vi åt och dödade tid tills klockan blev 11. För 12 skulle vi lyssna på en föreläsning om romer i gamla stan, trött och less var man, Men den var rätt så bra ändå. 
Vi checkade in på vandrarhemmet och alla blev besvikna då vi inte skulle bo på båten, haha.. Efter det fick vi fara hur vi ville till 22. Sammanlagt gick jag, Rebecka och Natalie över 28000 steg och runt 24 km(?). Ont i fötterna hade ja iaf! 
 
Torsdag, 22/10 
Fullspäckad dag, då vi först skulle på Riksdagen som var jäkligt fin. Sedan på någon bio för att lyssna på en föreläsning om Mänskliga Rättigheter (The A-day). Sedan kääk och efter det drog vi till Frihamnen för att sitta som publik på Hellenius Hörna, vilket var rätt skoj men var väldigt trött, haha. 
Men efter allt blev det nattåg hem igen som jag faktiskt kunde sova i denna gången. 
 
 
 

Halloween

2015-11-01 / 22:07:20
Lovet är slut och jag har söndagsångest till max. Är också väldigt trött så ska nog sova alldeles strax, #SlitenTjej98. 

Veckan har varit bra iallafall, har varit med Marcus hela lovet. Sedan hann jag träffa Wilma en sväng och umgåtts med andra fina personer. Så det har varit kanonbra, med noll fokus på skolan. 
 
Idag har jag & marcus bara dega hela dagen, slitna som fan. Men det var då kul igår, stog och sminka mig runt 2 timmar, men blev ändå inte nöjd haha. Sedan bar det av till Villis! Hemvägen var inte så stabil, men så kan det bli haha. Utan jacka är jag också..