Nytt PB!

2015-10-11 / 23:59:00
Då var helgen slut, på 5 röda ungefär. Men alltså det går för fort, men tur att veckorna går nästan lilka fort. Tanken var att jag skulle gå och lägga mig rätt tidigt så att jag får sova ut, men såklart kom det en massa annat i vägen. Kollade bland annat på premiären av Big Brother, får väl se om man fortsätter att kolla på det eller inte. Köpte även röd monster ikväll, mitt beroende innan jag började med redbull, men var inte alls lika god som jag minns att den var, haha..
 
Helgen var jag med Marcus, ingeet ovanligt med det inte. Men vi umgicks med Natalie och Johan i fredags iallafall, kikade på tv'n och åt kladdkaka! 
Sedan i lördags drog jag och Marcus på gymmet, jag tog nytt PB i bänk som slutade med 37, det är nära till 40 nu!  Var nog kläderna det satt i, hihi. 
Nu mina vänner ska jag sova och ha ångest över morgondagen. 
Godnatt. 
 
 

Onsdag

2015-10-07 / 23:24:15
Alltså just nu är jag så trött så att jag kommer att slockna när som helst, men hade tänkt läsa igenom manuset till "sexualbrott" först, har ju det imorgon. Såg dessutom PH nyss, ovanligt? nej. Men alltså Adrian är fan en grym spelare må jag säga, haha. 
 
Idag hände det inget speciellt alls. Har glömt vilka lektioner vi ens hade och vad vi ens gjorde. Helt ointressant då alltså.
Gnight peepz
 

ICANIWILL

2015-10-06 / 19:12:00
Dagen rullade på rätt segt om jag ska vara ärlig. Slapp redovisa idag eftersom det inte fanns tid, men måste göra det på torsdag istället. Annars har det inte hänt så mycket idag, på bilden ritade jag Ior, alltså min fantasi har försvunnit helt, satt i en timme och visste inte alls vad jag skulle måla på min tavla.. 
 
Bussresan var segare än vanligt, men när jag kom hem så hade paketet från icaniwill kommit, kläderna är så fina också! Supertaggad är jag nu alltså, ska snart dra på gymmet men ska inte använde de nya, haha. 
 
 
 

Röda Bär

2015-10-05 / 19:01:56
Alltså denna dag började verkligen bra! Har två lektioner som vanligt och på engelskan såg vi på Romeo & Juliet, då Leonardo Dicaprio är med (yaas), var rätt så chill.Vid 12 fick jag åka hem, ren lycka alltså! Vid två-tiden drog jag på gymmet, blev rygg och biceps och det gick verkligen kanonbra. 
 
Imorgon har jag redovisning i Samhälls om Sexualbrott och presentationen har jag inte alls gjort klart. Så det består min kväll av, sitta och plugga till det. Men är nog snart klar, så må öva in det hela. Är faktiskt rätt trött och funderar på ifall det är värt att fara och köpa en redbull? Vi får se hur jag gör helt enkelt, för må ju plugga riktigt på det här. 
 
Besällde även kläder igårkväll som jag är supertaggad på att få hem, kommer säkert på onsdag skulle jag tippa på. Sedan fick jag denna NOCCO av Felicia, har inte tyckt om den förr men den var faktiskt supergod, ny favorit kanske? 
 
 
 

Sweet 17

2015-10-04 / 21:21:00
Min födelsedag firades i onsdags med en massa trevligt folk! Tack alla fina för allt, slänger in nån billd på en del av de ja fick, hihi.
Dessutom gick orienteringen kanonbra, sprang med Rebecka och vår tävlingsinstinkt kom fram och vi hittade alla kontroller och kom tilll och med först! 
 
Helgen spenderades bra, Marcus var här tills igår Sedan for jag och pappa till Svanabyn, åt där och hade det allmänt trevligt med en massa i Jerry och Emmas nya hus. Felicia kom dit och vi for sedan hem till hon runt 10, var längesen sist jag var där tyvärr! 
 
Sorgligt nog går helgerna alldeles för fort, redan söndag och skola imorgon. Ska bara ta det lugnt och gå och lägga mig snart skulle jag tro. 
 
 
tiden går fort, 12 år sedan du lämnade oss finaste mamma. Alltid saknad, aldrig glömd. 
3/10-2003