Nytt PB!

Då var helgen slut, på 5 röda ungefär. Men alltså det går för fort, men tur att veckorna går nästan lilka fort. Tanken var att jag skulle gå och lägga mig rätt tidigt så att jag får sova ut, men såklart kom det en massa annat i vägen. Kollade bland annat på premiären av Big Brother, får väl se om man fortsätter att kolla på det eller inte. Köpte även röd monster ikväll, mitt beroende innan jag började med redbull, men var inte alls lika god som jag minns att den var, haha..
 
Helgen var jag med Marcus, ingeet ovanligt med det inte. Men vi umgicks med Natalie och Johan i fredags iallafall, kikade på tv'n och åt kladdkaka! 
Sedan i lördags drog jag och Marcus på gymmet, jag tog nytt PB i bänk som slutade med 37, det är nära till 40 nu!  Var nog kläderna det satt i, hihi. 
Nu mina vänner ska jag sova och ha ångest över morgondagen. 
Godnatt. 
 
 
0 kommentarer

Onsdag

Alltså just nu är jag så trött så att jag kommer att slockna när som helst, men hade tänkt läsa igenom manuset till "sexualbrott" först, har ju det imorgon. Såg dessutom PH nyss, ovanligt? nej. Men alltså Adrian är fan en grym spelare må jag säga, haha. 
 
Idag hände det inget speciellt alls. Har glömt vilka lektioner vi ens hade och vad vi ens gjorde. Helt ointressant då alltså.
Gnight peepz
 
1 kommentar

ICANIWILL

Dagen rullade på rätt segt om jag ska vara ärlig. Slapp redovisa idag eftersom det inte fanns tid, men måste göra det på torsdag istället. Annars har det inte hänt så mycket idag, på bilden ritade jag Ior, alltså min fantasi har försvunnit helt, satt i en timme och visste inte alls vad jag skulle måla på min tavla.. 
 
Bussresan var segare än vanligt, men när jag kom hem så hade paketet från icaniwill kommit, kläderna är så fina också! Supertaggad är jag nu alltså, ska snart dra på gymmet men ska inte använde de nya, haha. 
 
 
 
0 kommentarer