Fuck no, orientering

Man är ju riktigt dålig på att skriva här alltså.. Men dagarna har bara rullat på som vanligt skulle jag tro. Just nu känner jag mig lite smått stressad över plugg, svenskan ska in imorgon och är verkligen långt ifrån klar. Vet inte alls hur jag ska göra heller, men det löser sig. Ska inte satsa på högsta betyg precis, han sa ju bara att vi skulle se det som en övning. Sedan har jag prov i sociologi på fredag.. 
 
Kom hem ifrån gymmet nästan nyss, blev ben och triceps idag. Så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite till imorgon. Har tyvärr orientering från 8.30 till 11, på rotnäset, så får väl se om man går vilse eller ej. 
 
Sista dagen som 16, sedan jävlar är det ett år kvar till klotter och körkort! 
Brefline on point;
 
0 kommentarer

14/9

Jag må verkligen säga att det var onödigt att fara till skolan idag, blev så att jag tog bussen hem 08.55, för vår lärare var sjuk som vi endast har lektioner med på måndagar. Men inga sura miner här inte, var så otroligt trött när jag vakna så var bara skönt att gå och lägga sig igen. 
 
Dagen bestod av att ligga i sängen typ, hade ju tänkt att gymma vid 1 och städa/plugga efter. Men drog och tränade vid 3 istället. Skönt att äntligen vara tillbaka nu! 
 
Mejlade min lärare för att fråga ifall det var okej att komma typ 25 minuter sent imorgon, vilket det var. Så har sovmorgon, denna vecka börjar verkligen bra! Så nu blir det Paradise hotel och sedan sova!
 
 
 
0 kommentarer