Fuck no, orientering

2015-09-29 / 21:29:43
Man är ju riktigt dålig på att skriva här alltså.. Men dagarna har bara rullat på som vanligt skulle jag tro. Just nu känner jag mig lite smått stressad över plugg, svenskan ska in imorgon och är verkligen långt ifrån klar. Vet inte alls hur jag ska göra heller, men det löser sig. Ska inte satsa på högsta betyg precis, han sa ju bara att vi skulle se det som en övning. Sedan har jag prov i sociologi på fredag.. 
 
Kom hem ifrån gymmet nästan nyss, blev ben och triceps idag. Så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite till imorgon. Har tyvärr orientering från 8.30 till 11, på rotnäset, så får väl se om man går vilse eller ej. 
 
Sista dagen som 16, sedan jävlar är det ett år kvar till klotter och körkort! 
Brefline on point;
 

Min dag i bilder

2015-09-15 / 23:12:52

14/9

2015-09-14 / 22:04:41
Jag må verkligen säga att det var onödigt att fara till skolan idag, blev så att jag tog bussen hem 08.55, för vår lärare var sjuk som vi endast har lektioner med på måndagar. Men inga sura miner här inte, var så otroligt trött när jag vakna så var bara skönt att gå och lägga sig igen. 
 
Dagen bestod av att ligga i sängen typ, hade ju tänkt att gymma vid 1 och städa/plugga efter. Men drog och tränade vid 3 istället. Skönt att äntligen vara tillbaka nu! 
 
Mejlade min lärare för att fråga ifall det var okej att komma typ 25 minuter sent imorgon, vilket det var. Så har sovmorgon, denna vecka börjar verkligen bra! Så nu blir det Paradise hotel och sedan sova!
 
 
 

Grattis Fridus!

2015-09-13 / 23:42:06
Söndag idag, och jag har rätt så stor ångest. Var hemma nästan hela förra veckan, men imorgon blir det skola, är verkligen inte tagg på två lektioner. Men ska nog plugga de timmarna jag har för att vänta på bussen. 
 
13 september nu och jag är inte besviken över att hösten/vintern börjar närma sig, så det är ju positivt iallafall. Idag fyller Frida år, så var hos hon med Emina och käkade tårta. Det var ju trevligt. När jag kom hem så satte jag mig ner och fixade min dator, återställde den helt så den är som ny! 
 
godnatt peepz.
 

usch, värdelös natt

2015-09-10 / 17:06:05
Igår for jag på skolan men for dock hem lika snabbt. Sjukanmälde mig från idrotten och Natalie detsamma, slutade med att vi tog bussen hem 08.55. Men det var lika bra, somnade på nästan direkten och vaknade vid 4. Sedan kom Frida förbi vid 6-tiden för att hämta sitt busskort som jag lånade. 
 
Inatt var det verkligen inte roligt, ensam hemma och jag visste inte alls vad jag skulle göra. Fick otroligt hemska smäror över hela magen och bröstkorgen. Vet inte alls vad det kan bero på, var en knepig känsla iallafall? Kunde inte ens stå rakt då jag gick ner för att ta ipren, men det hjälpte inte ett dugg tyvärr.. Slutade med att jag låg och skrek typ, men seriöst det gjorde så ont. Tog ju ett tag innan jag somnade också, men vaknade vid 6-tiden imorse av att det gjorde så ont, alltså herregud säger jag bara, haha. Ett tag blev jag nojjig att det skulle vara något med hjärtat, eftersom jag hade mest värk på vänster sida. Men nu är det mildare, visst jag har kännt av det hela dagen, men mycket bättre nu iallafall. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och kanske laga lite mat senare. Får väl se om jag orkar, annars väntar jag tills Marcus kommer hit, haha.. Tror jag ska försöka fixa min gamla dator ikväll, det har jag sagt länge men ska föra över de sista bilderna/videosarna jag har kvar.
 
 

SNART HELG!!

2015-09-03 / 22:33:00
September månad invigdes på bästa sätt! Hockeyn slutade bra, 5-4 till SAIK. Det var riktigt roligt att se, även fast det bara var en träningsmatch. Men i vinter, då jäklar ska jag och pappa fara till Skellefteå och se en riktig hemmamatch, TAGGA! 
 
Idag var det programdag, alltså inga lektioner. Planering med 3orna om vad vi skulle göra, sedan blev det poängjakt med 1orna också. Det var faktiskt riktigt kul, blev mycket skratt kan jag då säga. 
 

Gameday

2015-09-01 / 15:43:50
Ännu en skoldag avklarad, det är tisdag och vi började 10.35, så jag och Natalie kollade på Magic Mike xxl, kass film dock. Hade min andra bildlektion idag, det är chill som fan och vi har en väldigt snäll lärare som tur är. 

Nu sitter jag på bussen påväg hem för att äta, sen drar jag till Ström igen med farsan för att kika på hockeyn! 
Tagggaaa