pw

Helgen var bra, men alldeles för kort som vanligt. I fredags åt jag plankstek på pizzerian med pappa och Mats, sedan kikade jag på the walking dead tills jag somnadae. I lördags kom Felicia och vi for på gymmet, det gick jäkligt bra och båda tog person bästa i bänken. 40*5 och en 1a på 42, så nöjd! Senare på kvällen kom även Frida och Emina hit, vilket var väldigt trevligt! 
 
Idag tog jag en pw, blev en bra bit och det var hur fint som helst ute! Tog även och skickade in en sen svenska uppsats och kollade på  för många avsnitt av The Walking Dead. Nu skulle ja behövt plugga lite, men tror jag spar det tills imorgon, det är viktigt med sömn, höhö. 
 
 
0 kommentarer

Onsdag 24 Februari

Alltså lol, cirka en månad sen jag var aktiv här. Så mycket man ska hinna göra på så lite tid. Har dessutom en argumenterande uppsats som ska vara inne imorgon, om en bok jag ska ha läst. Har kommit till sidan 10 kanske? av cirka 300 då. Men ska börja läsa den någongång då jag har tid eller lust för det. 
 
Har blivit beroende av "The Walking Dead", alltså jag? Som inte ens gillar att se serier, men den är jäkligt bra, lätt sevävrd! Så min kväll har bestått av att kolla på den, sedan nu lite plugg på matten. Jag vilade från gymmet ikväll då jag har så ont i höger ben och jag kör ben på onsdagar, så kände det var bäst att vara hemma istället. Fattar inte alls vad det kan vara dock. 
 
 
Häär var vi inte gamla, saknar tiden väldans mycket
0 kommentarer

feber från helvetet

Alltså har varit rätt så jävla off här, men har antigen haft fullt upp eller ingen lust. 
 
I helgen var Morgan, Maria, Amanda och Kevin här, var ju trevligt. En hel del spelande på wii också, sedan började vi gå igenom alla hundratals papper i farfars hus.Farmor var då en person som sparade på allt, och då menar jag verkligen ALLT. En hel del har man verkligen noll förklaring till varför hon sparade på de, så det finns en hel del i huset. Sedan var jag ledig i fredags för det var då begravningen var, ett sista farväl till farfar. Var väldigt tungt, men det gick bra. 
 
Igår började vardagen igen, men mådde sämst. Drog till skolan och hade en redovisning på engelska, min grupp var först så hann ta tidga bussen hem som går 08.55. Somnade när jag kom hem och kände mig helt död, idag är det mycket bättre och jag känner mig väldigt levande jämfört med igår! 
 
tanken av att aldrig mer få se dig känns helt overklig
0 kommentarer