sommarlov snart eller? :(

Stannade hemma som sagt både igår och idag bara för jag ska plugga, men igår gjorde jag äntligen klart svenska uppgiften som var försenad. Tog seriöst 8 timmar kanske, med några korta pauser då och då. Så då hann jag inte göra något mer. Idag tänkte jag göra minst 3 uppgifter och slutade inte med någon. Alltså jag började med en försenad samhällsuppgift men den tar så lång tid så jag hinner aldrig. 
 
Ikväll blev det ett gympass, drog ju inte dit igår. Sedan en massa prat med Felicia i telefon, inte hann jag med det jag skulle. Men får ta en stund på kvällarna och plugga veckan framåt, har dessutom matteprov på fredag. Kommer bli så skönt då sommarlovet är här, det är det enda jag tänker på nu för tiden haha. 
 
Jag har även börja käka mackor med avokado och tomar typ varje dag, så gottt! Fast bildenn var ej rättvis då tomaten tog slut och jag var för lat för att skära upp en ny.
 
Btw så drömde jag en sån fin och konstig dröm inatt.Tyvärr har jag nu glömt själva handligen av den, men morsan var med. En sån dröm man aldrig skulle vilja vakna ifrån, men tyvärr kallar verkligheten.  
 
0 kommentarer

Någon som sett ett par vita converse???

Långhelgen som nyss kom är tyvärr redan över, men stannade hemma två dagar extra då jag har så mycket att komma ikapp med. Men helgen har varit bra, träffade Frida och Felicia en sväng och sedan har jag umgåtts med Marcus.
 
I lördags fyllde Mats 50 så det blev kalas. Dagen började med att jag och Marcus for på gymmet, blev ett dåligt pass dedär. Att gymma på dagen är ingen höjdare alls. Sedan kom det lilte folk och då blev det tårta och grillning på det. Även lite kubbspel!  Väldigt trevlig kväll som tyvärr spårade mot slutet. I söndags var det världens segaste dag och blev bakis som aldrig förr, usch ska inte dricka förrän marknadsdagarna! Nu är jag dessutom skolös tyvärr, är ju synd att folk inte kan låta bli andras saker, haha.. 
 
 
0 kommentarer

Jävla Anna Svärd

Tisdag och skrivdelen av nationella är avklarat, på engelska då. Det var då inte de allra lättaste och jag tror jag inte ens höll mig till ämnet som jag skrev om, blir nöjd om jag blir godkänd haha. Men känns skönt att det inte är så mycet kvar att göra i engelskan längre. 
 
Alltså jag vet inte vad problemet är med att plugga, jag borde ha gjort klart en uppgift i svenska, som vi nu har haft flera veckor på oss att göra, innan påsklovet var det vi började iallafall. Den ska då vara klar imorgon och de innefattar att jag borde ha läst en jättetråkig bok och svara på en massa frågor om den. Men nej, självklart har jag inte gjort den. Jag skippade gymmet ikväll bara för jag skulle fixa klart den, eller börja iallfall, men Walking Dead och youtube tog tyvärr över. 
 
 
 
0 kommentarer