Torsdag

Fan vad dessa hundar som grannen har förstör mina dagar. Vaknar runt 7 och dom skäller till 11 ungefär, blir så jävla irriterad. Detta gör så att jag vaknar, somnar, vaknar, somnar osv, som jag blir otroligt trött av. 
Så idag klev jag upp vid 14, när jag annars tänkte kliva upp vid 10-11.
 
Har alltså inte gjort ett drit idag, kollat på Orange is the new black och ätit. Ska nu försöka dra mig till gymmet, men är så trött och otaggad speciellt då jag måste träna ben. Men ska nu dricka lite BCAA och försöka tagga upp. 
 
 
0 kommentarer

Sommaren 2018

Bästa årsitden är nu slut och nu kommer jag måsta frysa konstant i flera månader framåt. Fan att det alltid ska gå så fort och fan att man bara har jobbat. Att jobba 100% på bvg är inte så jättekul, det känns verkligen som att man bor där då det är både dagar, kvällar och helger. 
 
Jag tycker det är tråkigt att jag inte har kunnat ta vara på denna värme som vi har haft. även här i norr. Har klagat en del, men det var verkligen inte roligt att jobba med det jag gör. Jag brukar aldrig svettas men tro mig, det gjorde jag verkligen många dagar.
 
Så jag har inte gjort så mycket, det enda speciella är väl det jag har nämnt i tidigare inlägg. 
 
 
 
0 kommentarer

Lördag

Helgen är här och jag jobbar, känns bra då jag har varit ledig några dagar nu. Dock hade jag så stort problem att somna inatt, dels för att jag har vänt på dygnet och för det andra kände jag sån oro/stress så jag låg vaken sen klockan 3 ungefär. Blev högst två timmars sömn inatt om ens det, så min energi har inte varit på topp idag kan jag då lova. 
 
Förresten så har jag även blivit med glasögon, ser dåligt på långt håll så det känns bra att jag kan se skarpt igen. Men kommer nog bara använda dom då jag ska köra eller se tv. Nu ska jag plocka undan en massa grejer på mitt rum, hoppa in i duschen och sedan ska jag lägga mig och se det sista avsnittet av Johan Falk! 
 
 
 
0 kommentarer