Överraskningsfest

I helgen firade vi Natalie och Felicia som fyllt/fyller 20. I fredags handlade vi det sista och sedan började vi dekorera lokalen, det blev jäkligt bra om jag får säga det själv. I lördags överraskade vi dom, jag och Emina knöt på dom ögonbindlar så dom ej såg något och raggade runt ett tag på byn innan vi for till lokalen, vilket sedan blev en succé, jag hoppas dom tycker det iallafall. När nästan alla gick hem så började vi som va kvar och spela "med andra ord", det var verkligen skoj! De sista for kanske hem vid 4, så jag och Felicia började städa så vi slapp kliva upp vid 8. Det slutade med att jag, Bod och Felicia vandrade hem vid 6 och sedan gjorde vi "en smörgås klämd mellan två järna". 
 Lyckad kväll var det! 
 
0 kommentarer

Felicia 20 & Övik

Helgen var toppenbra! Blev inte riktigt som planerat men det gör inget. Felicia fyllde 20 i fredags så blev bjuden på mat där, vilket var trevligt. Sedan fick hon sin överraskning att vi skulle till Övik och bo på hotell osv. Så lördag for vi med Frida. Först blev det bowling, vilket jag är så pinsamt dålig på. Senare drog vi på hotellet och fixade oss, åt på allstar, drog tillbaka till hotellet och sedan allstar igen! Vi blev uppskriven på en lista, #status. Nä skämtosido, Men det var 22-årsgräns, men en snubbe som jobbade där gjorde så vi kom in. 
Väldigt skoj, Men dagen efter var jag inte på topp. Var så himla bakis, så ja höll på somna typ överallt och det kändes som huvudet skulle sprängas i tusen bitar. Men det var en toppenhelg och jag hoppas Felicia blev nöjd! 
  
 
0 kommentarer

24 januari

Nyår blev väl helt ok. Maten blev bra trots lite besvär med ugnen, haha. Bilderna blev huller om buller, Men förstår mig inte på den nya uppdateringen av appen + Blev den sista åt fel håll, Men det sprollar ju.  
Sedan har jag jobbat för det mesta, ett tag blev det rätt många dagar i rad så man blev lite trött. 
 
 
I måndags jobbade jag till 1, hade inte klarat av längre. När jag kom hem så åt jag, sedan la jag mig, fick så hög feber på kvällen så kunde knappt stå på bena. Mår mycket bättre nu iallafall, ikväll blir det en tidig kväll. Jobbar imorgon, men börjar inte förrän 11, vilket är så skönt! Fick dock en av de sämre kvällarna nu, Så godnatt! 
~Livet är ett minfält, långt ifrån en vallfärd.
(Fronda<33) </div
0 kommentarer