sommarlov snart eller? :(

Stannade hemma som sagt både igår och idag bara för jag ska plugga, men igår gjorde jag äntligen klart svenska uppgiften som var försenad. Tog seriöst 8 timmar kanske, med några korta pauser då och då. Så då hann jag inte göra något mer. Idag tänkte jag göra minst 3 uppgifter och slutade inte med någon. Alltså jag började med en försenad samhällsuppgift men den tar så lång tid så jag hinner aldrig. 
 
Ikväll blev det ett gympass, drog ju inte dit igår. Sedan en massa prat med Felicia i telefon, inte hann jag med det jag skulle. Men får ta en stund på kvällarna och plugga veckan framåt, har dessutom matteprov på fredag. Kommer bli så skönt då sommarlovet är här, det är det enda jag tänker på nu för tiden haha. 
 
Jag har även börja käka mackor med avokado och tomar typ varje dag, så gottt! Fast bildenn var ej rättvis då tomaten tog slut och jag var för lat för att skära upp en ny.
 
Btw så drömde jag en sån fin och konstig dröm inatt.Tyvärr har jag nu glömt själva handligen av den, men morsan var med. En sån dröm man aldrig skulle vilja vakna ifrån, men tyvärr kallar verkligheten.  
 
0 kommentarer