en massa text

 
Jag jobbade igår och fick sån tråkig nyhet på morgonen, min favoritdam gick bort i helgen. Så himla tråkigt, var så trevligt att vara hos henne och hon uppskattade verkligen mig, även på hennes sämre dagar fick hon alltid ett stort leende och sken upp då hon såg att jag var där. Hon sa en gång att hon såg mig som hennes egna barn och skämtade om att hon ville adoptera mig. Jag har fått höra så många gången om hur mycket hon tycker om mig och vill att jag ska lyckas här i livet, att jag ska jobba med något roligt och absolut inte om vården då hon tycker det är för slitigt. 
Det kommer verkligen vara så tomt och tråkigt utan henne. Må du vila i frid fina du. ♡ 
 
 
Helgen var lugn, tanken var både bio och att dra till Villis, men det blev inget av, av olika anledningar. Tränade som vanligt på lördagen, brukar vara de roligaste passet då jag oftast kör basövningar. Tog 50kg i bänk, gjorde en 2a dessutom, sjukt kul att det går framåt!! 
 
Fick förresten hem 2 nya tröjor idag, en från tyngre och en från wish. Den jag fick från wish var faktiskt bra kvalité på, över förväntan, sjukt nöjd. Ska ha den på Eminems konsert i sommar. Alltså har inte ens nämnt det, Men ska på EMINEM i sommar!!! En dröm sedan länge kommer att bli sann, kan inte förstå det själv. Kommer vara så himla lycklig, har dessutom Golden Circle, en av de bästa platserna!!! Är så himla taggad. 
 
0 kommentarer