31 Oktober.

Alltså min morgon, när jag precis hade gått ner så kom det en och kackade på, jag trodde det var Jerry så jag låste bara upp sen skulle jag gå in i köket, men han stod kvar där så jag öppnade. Då var det ju inte Jerry, utan nån kille som kör ut paket som hade nå paket till pappa. Så jag sa att han inte var hemma, så han fick nummret ist. 
Igår så for jag på zumban som jag inte har varit på väldigt länge, så får ta och gå på det oftare nu när jag är frisk. Ikväll far vi nog till Kronhöffers, för Johan fyller år idag. Sen händer det väl inte så mycket mera idag. Det snöar btw, så jag tycker det kan fortsätta med det och att det stannar nu! 
 
Hah!. .
 
0 kommentarer

Recovery.

Jag vaknade från min dröm, tack och lov. Jag drömmer seriöst så jäkla konstigt varje gång. Just nu sitter jag och lyssnar på Recovery, glömde helt bort att lyssna på den igår, ops. Men den är rätt så bra ändå. Idag vet jag inte vad jag ska göra, men det får jag väl se. Ska gå ner och äta något nu iaf! 
 
0 kommentarer

Birsta City.

Imorse klev jag upp strax innan 6 för att fixa mig, för klockan 7 rullade vi mot Sundsvall. Jag har gått på Birsta city med Emina hela dagen, klockan 1 var det en modevisning, modellerna var dom i Lets Dance. Sedan klockan 2 kom Oscar Zia ut och sjöng 3 låtar. Efter det åt vi på donken, sen fortsatte vi gå där och sen kollar vi mot tältet och under rulltrappan ligg Oscar där med sin mobil. När vi var påväg mot JC sa jag "Vi kanske ska ta en bild med Tobbe, Tobias", precis då gick han förbi, Haha. Men Emina fick sin bild på slute också! För vi satt på scen och vänta på Eva och Denise och då kommer han med mat fulla händerna och några tjejer går ju dit och tar bild osv. Sen satte han sig på Taco Bell och åt, mittemot oss. Med det har vare en grym dag idag, fick int med mig så mycket, men en jacka iaf! Höhö, han fick skriva på min arm, kan säga att det blev #Fail, han var ju skit stressad. 
 
 
0 kommentarer