Isvak!

2014-03-29 / 16:39:16
I onsdags hade vi fjällvett här i Dorotea, så de i Åsele kom hit. Jag badade faktiskt, tvekade en stund innan men jag och Frida hoppade i tillsammans. Det blev ju en liten chock där och jävligt kallt var det, men det gick väl bra. På en station letade vi en död katt, hunden Wilma leta efter oss, sedan har vi lindat in oss i filtar och kollat på en docka osv. Vi fick även prova promilleglasögonen och gå runt konerna och svara på frågor om skoter. Men det var en jäkla kul dag kan jag då säga! Sedan i torsdags hade vi friluftsdag och på förmiddagen blev det fotbollsup, det gick då inte bra. Sedan på eftermiddagen satt jag på sjön med Frida, Natalie, Emina och Bod och "fiskade". 
Idag har jag varit i Strömsund med pappa, Mats och en från Hoting, vi var på Dollar osv. Sedan nu har vi nyss ätit och invigt grillen för i år, så strax far vi te Svanabyn och häls på mormor! 
 

Våffeldagen.

2014-03-25 / 22:05:00
Idag har det varit en riktigt kass dag, fast ändå inte. Vaknade med ett gott humör, hann äta frukost och slapp stressa. Men klockan 8 började allvaret då vi hade engelska i Np, gick väl sådär, inte det bästa direkt. Sedan har vi vare på sjön och kollat när dom fixa isvaken. Börjar gruva lite, får väl se om jag hoppar i eller inte. Sedan kvart i tre gick jag hem för att gå till Tdl (tandläkaren) Haha. Inte det roligaste jag vet, men det gick ju bra. Just nu sitt jag och lyssna på musik och ska väl börja fixa lite till imorgon. 
 
     
 
 
 

Usel i köket.

2014-03-22 / 23:29:51
Jag bakade faktiskt en kladdkaka idag, men jag är seriöst usel i köket. Varje gång jag ska baka/laga mat går något fel. Denna gång vare att jag tappade kladdkakan när jag skulle ta ut den från ugnen, så det blev typ inget kvar av den.. HAHAHA, hur lyckas man ens? Jag har även börjat med att städa rummet, men slutade av någon anledning. Så MÅSTE göra det imorgon, särskilt buren, har inte gjort det sedan Leo gick bort som var över 1 månad sen..  Men jag ska sova nu, ska upp vid halv tio imorgon eftersom jag hade tänkt att kolla på 8ans konfirmation med Frida och Rebecka tror jag? Gnight! 
 

Lördag.

2014-03-22 / 10:56:08
Halloj Folks, helg igen, veckorna går så förbannat fort. Men förra helgen hade jag feber, så låg och sov hela helgen typ. Sen i veckan har vi haft två nationella prov i svenska, så muntliga delen kvar nu. Igår hade vi redovisning i so, vi skulle prata i 60sek. om en fråga som alla fick. Det gick väl bra, tror jag iallafall. Idag har jag huset för mig själv eftersom farsan osv är i Storuman och fisk. Tror jag ska baka en kladdkaka senare eller nått, får väl se vad det blir. 
William? Felicia är de du? 

Borga!

2014-03-06 / 18:10:50
Nu är jag hemma igen, kom hem igår efter 10. Men jag har haft så sjukt kul dom här dagarna. For upp i söndags med Matilda och hennes farmorA. I måndags for vi te backen vid 11 och åkte hela dan, i tisdags for vi dit vid 12 sen igår for vi dit vid 1, höhö, blev senare och senare för varje dag. Vi åkte kvällsåk igår också. Men vi har bara åkt hela dagarna, sedan på kvällarna har vi typ kollat youtube osv. En kväll var vi ute med hundarna också. Men det har iaf varit sjukt kul och jag kanske far upp snart igen. Pappa och Mats surre i nå att dom skulle upp, så får väl se då! 
Jävligt dimmigt var det också, man såg inte ett piss.
 

Plankstek!

2014-03-02 / 11:10:18
Igår for jag på pizzerian med Frida, Emina och Matilda och jag åt plankstek för första gången, det var ju gott. Men det var sjukt mycke folk där och sen en bit bort satt de några äldre och de ända dom gjorde  var typ att stirra ut oss, lol. Sen drog vi hem till mig och spela kort och Emina for hem, så vi satt i köke och kom på att vi skulle göra chokladbollar. Senare gick vi upp för att kolla på videos på min dator. Matilda drog hem där kring halv 2 tror jag.