ÅSELEMARKNAN

2017-08-30 / 01:12:44
Åselemarknaden var sådär, man har så höga förhoppningar, sedan är det verkligen så dyrt att gå in på öltältet, 300 kr. Men fredagen var så bra! Vi såg ju Norlie & kkv, (Norling och kåkåve, haha), stod längst fram och skrek med i alla låtar, tyvärr hann jag dessutom bara vara inne på själva öltältet i typ 10 min och det var svinkallt ute. Taggar redan till nästa år!!! 
 
 
 
 

Hemvändardagarna

2017-08-30 / 00:59:06
Marknadsdagarna är det bästa med hela sommaren, men när de är slut så är sommaren tyvärr slut, vad det känns som iallafall. Men dorotedagarna var så roliga, jag fixade en lite klassträff och jag uppskattar verkligen att det kom några. Vi spelade brännboll och kubb innan vi gick till öltältet, tyvärr var kvällen kort för min del då jag blev alldels för full, kommer inte ihåg mycket haha. Men det var en lyckad helg! 
 
 
 
 

Bilder ja glömde lägga in

2017-08-27 / 22:55:58
 
 
Ser så jävla stel ut haha, kommer verkligen inte sakna detta alls :')
 

MIDSOMMAR

2017-08-13 / 19:15:24
Vi  firade midsommar hemma hos mig och vi var väl kanske runt 10-11? Det var riktigt roligt, vi grillade, åt tårta, spelade kubb och hade de skoj! Planen var ju att vi skulle leka en massa lekar, men det blev inte av. Att städa dagen efter var dock inte lika roligt, har aldrig någonsin sett nå stökigare här hemma och vart man än gick eller tog på så var det kladdigt, usch. Måste allltså ha varit en väldigt bra kväll. 
 
Natalie agerade fotograf under kvällen. 
 
 

15/6 STUDENTEN

2017-08-13 / 18:49:00
Jag kunde inte alls somna tidigt vilket var tanken, sist jag kollade klockan så var den runt 2, så jag fick runt 2 timmars sömn. Jag fixade iordning mig och pappa skjutsade oss till Strömsund. Evelina hade fixat champangefrukost och sedan drog vi vidare till skolan och sedan kyrkan. Vi gick tillbaka till skolan och fick smörgåstårta och väntade till vi fick gå ut. Sedan åkte vi runt på flaket i flera timmar kändes det som haha, vilket blev långtråkigt tillslut så jag drog hem för att äta smörgåstårta igen med alla hemma och sedan grillat. Vi hyrde sedan en minibuss och for till Strömsund igen vid 9. Men alltså, vilken dålig kväll?? Blev så besviken. Alla var så uppdelade, umgicks med sina egna gäng osv, så tråkigt. Tur jag fick vara med på studenten i Vilhelmina, för det var sjukt roligt! 
 
Snart börjar skolan igen och är så lycklig över att jag inte behöver fara tillbaka till Strömsund!!! Jag tjatar mycket om det, men fyfan vad skönt det är.