Sollefteååååå

2015-07-25 / 16:41:10
Strålande sol här, så vädret klagar vi inte på! Igår hamna vi på "förfest" hos Fellenations kompos, i parken där Medina var, ös vare och sedan efterfest i nån lägenheten. For hem vid 4, så slocknade direkt vi kom "hem". 

ÅSELE 2K15-fredag

2015-07-24 / 12:00:41

Åselelelelel

2015-07-23 / 13:43:25
Då var det roliga över, marknaden är slut och det är 1 helt år kvar till nästa. Men jag har haft det toppen, åkt lite karusell också. Dansat galet till Stiftelsen, minnet är inte alls på topp, men jag hade kul! Träffat en massa nya människor, förstörde mina nya VITA converse + mina VITA byxor, men sånt händer. Såg Jon-Henrik och Samir & Viktor med, haha. Taggar galet till nästa marknad! 

Fast än är det roliga inte helt slut, drar till Sollefteå på nya äventyr imorgon. Drar på laxfestivalen, taggaaaad tjej här.

staaaaaan

2015-07-11 / 23:16:42
Imorse vaknade jag ovanligt tidigt, men dels var det kissens fel, hon ville ut. Efter det kunde jag inte sova för alla ljud som störde utanför och dörren måste vara öppen då kattlådan är i Amandas rum. 

Idag blev det stan för ovanlighetens skull. Men gick bara in på tre affärer faktiskt, fick med mig ett par nya VITA converse, äntligen! Sedan drog vi till thaifestivalen som är nu, kollade på boxning som var rätt intressant, men vad ont det ser ut att göra, haha. 

Nu ska jag sova, ska vara på birsta vid 10 imorgon då det inte är så mycket folk. Sedan far vi hem, ska faktiskt bli rätt skönt!

~inom sin tid

2015-07-10 / 23:13:03
Idag har jag kutat en massa på Birsta, sett en massa fina bilar och spelat en massa. Vi for faktiskt till Norra stadsberget, for upp i ett torn på 22 meter, lite höjdskräck fick man kanske. 
 
Nu ligger jag och ser OITNB, är strax slut så ska sova. Är rätt trött och må ju ladda upp för dagen imorrn, då det blir det stan! 
 

Sundsvaaaall

2015-07-09 / 23:05:35
Vad hände med att skriva här ibland då? Inte vet jag, men har knappt gjort något om dagarna sen jag slutade på dagis. 
 
Det har väl blivit en massa avsnitt av OITNB, sedan blev jag barnvakt en dag, gick runt och styrde Olivia runt hela byn med barnvagn. Nån dag var jag med Frida, sedan har jag hälsa på mormor också! Helgen som var spenderades i Åsele, fredagen blev lite lullig, men det får ju hända ibland åh! 
 
Just nu befinner jag mig i Sundsvall, ska vara här till söndag. Så det blir ju trevligt, de har även skaffat en kattunge, har blivit helt kär i den! Dessutom sover jag i Amandas rum, får väl se när man få sova? Hennes mun gå ju stup i kvarten, haha!