4/20

Vad jag längtar till helg kan jag lova, sitter och pluggar ihjäl mig eller något sådant iallafall. Men har tyvärr ingen motivation alls till att plugga, så det går riktigt segt. Men jag har lämnat in en uppsats, så det är bara till att börja på nästa. 
 
Dagen bestod av rätt bra idrott, the walking dead och matte jag ej förstod något av. Det sammanfattar denna onsdag rätt bra. 
 
 
0 kommentarer

ångest x1000

Ännu en helg är över och den gick alldeles för fort! Att man kan sakna en männsiska så fort den far är galet, men så är det väl att vara käär höhö. Nu sitter jag här i min ensamhet och ska städa lite sedan plugga om jag orkar, har redovisning imorgon men blir nog inte av då jag inte är klar haha. 
 
Helgen bestod av att gymma, baka och hockey! Jag och Marcus tog även en promenad idag, var ju jättefint väder idag. 
 
tog även 80kg i marklyft i veckan, börjar gå framåt nu, äntligen!!! 
 
 
 
0 kommentarer

5-3!!

Helgen var grym till att börja med, i fredags blev det gym men vi for dit lite för sent så blev inte lika länge som tänkt. 
Sedan i lördags klev vi upp rätt tidigt för att fara till Skellefteå, grymt kul att få se det live på hemmaplan, självfallet blev det 5-3 till SAIK hehe. 
 
Just nu sitter jag på skolan, funderar på om jag ska till Ica eller inte, för är verkligen hungrig. Borde plugga också, men har ingen ork till det heller. 
 
 
0 kommentarer