Morsdag

2015-05-31 / 23:34:31
Helgen bestod av att vara i Åsele, standard vare ja! Men vi for till Villis för att kolla på balen, Anna gick ju så. Kul att se då alla är så fina. Annars har det väl inte hänt så mycket mer, men alltid trevligt att fara dit. 
 
Idag är det ju morsdag, det må nog vara bland de sämsta dagarna på hela året. For te graven och plantera en blomma där. Vi tog även med oss farfar för farmor har fått sin sten (efter typ 1,5 år) och är väl kul för han att få se hur det ser ut på byn nu, alltså dit han inte far annars på dagarna. Han börj på bli gammal han åh! 
 

rakt in i hjärtat

2015-05-28 / 23:09:08
Det blev så att jag kika på youtube osv ett tag, sedan for jag och farsan till mormor ändå. Var ju trevligt, rätt längesen jag träffa hon tyvärr. Började läsa ur tidningen "status", så läste om programmet "Rakt in i hjärtat". Handlar ju om barn med hjärtfel, sånt är rätt gripande att se ändå, höhö. 
 
Nämen nu ska man nog duscha, egentligen orkar jag inte för klockan är så mycket, men jag kommer inte orka mer imorgon på morgonen.. Borde plugga lite matte eller spanska, men det kan jag göra imorgon. Börjat ju inte förns 9 ändå! 
 

10 Sanningar!

2015-05-28 / 17:01:00
 Gjorde ju en sådan lista för cirkus ett år sedan, så kan ju lika göra en igen. 
  1. Jag är så galet skolless, bryr mig verkligen inte mycket nu längre, tur det bara är 13 dagar kvar!
  2. Min motivation för träningen är på topp! Det är verkligen kul kan jag då säga.
  3. Använder typ aldrig datorn längre, oftast är det väl till skolarbete eller musik på morgonen. 
  4. Ännu denna gång borde jag städa mitt rum, haha.. 
  5. Jag saknar min gamla klass, skola och lärare så mycket! 
  6. Jag kan bli faster vilken dag som helst nu, inget jag har skrivit om tror jag? 
  7. Jag är så taggad på denna sommar, men det känns som det inte toppar förra.. 
  8. Jag har beslutångest om vad jag ska göra ikväll, fara till Svanabyn, städa, gå ut, springa eller plugga? 
  9. Jag kan typ inte tugga tuggummi längre, blir less efter 5 minuter och måste spotta ut det, tycker det bara är jobbigt att ha något i mun hela tiden. 
  10. Jag fick F i matte på nationella, så matte är nog det jag har svårast för nu, kan nog bero på läraren också. 
 
 
 

14 Dagar kvar!!!!

2015-05-27 / 23:20:00
Alltså jag får ångest över att jag går och lägger mig så sent, fast det är ingenting mot förr. Då somnade jag tidigast 12-1 på nätterna. Men jag fick ju in en liten period då jag gick och la mig 10, men den har försvunnit tyvärr. 
 
Idag var det någon "mässa" eller vad man ska kalla det, för alla 8or som skulle kolla på programmen och skolan. Så det var en jäkla massa folk på skolan idag. Den enda lektionen jag gjorde något var på spanskan och då hade jag nationella, läsförståelse, gick väl bättre än vad jag trodde, men är inte helt säker på att jag får godkänt. Sedan ikväll vart det axlar och mage på gymmet, det var också bara en till där, så det var ju skönt. 
 
Just nu sitter jag här med ytterligare en ångest, haha inte lätt inte. Men har matte imorgon som första lektion, så antar att jag måste göra det muntliga provet då. Jag har inte heller pluggat, idiot, har ju haft en jäkla massa tid typ, sen förra fredagen alltså. Men alltså, nu får det gå som det går imorgon, sedan får jag bara göra om det, det är ju inte hela världen vafan. 
 
GODNATT
 
 
typ enda bilden på denna dator som inte har lagts upp 100 gånger
 

~Kastar mig ut

2015-05-26 / 21:36:52
Idag var jag "sjuk" så var hemma, klev upp halv 11, så åt och gick sedan på gymmet. Var helt själv där, vilket var skönt, men tyvärr kände jag mig allmänt seg så orkade inte mycket.. Har även skrivit uppsats till naturen, så ska skicka in den typ nu. 
 
Imorgon är det ju onsdag, men har nationella i spanska. Kommer gå rent åt helvete kan jag då säga, haha! Men ska nog alldeles strax gå och lägga mig så jag orkar kliva imorgon!
 

helgen osv

2015-05-24 / 23:20:30
Jamen då var ju denna helg slut, tråkigt nog alltså. Men den har faktiskt varit riktigt bra kan jag då säga! Så nu ska jag då sova och taggar skola imorgon, fast nä, vem gör det? 
 
Men i fredags så hade jag massa prov, fast matten blev inställd, jäkligt skönt kan jag då lova. Hade ont i magen hela morgonen för dedär, men de kommer väl bli samma på tisdag då istället.. Jag hade även utvecklingssamtal, klagade på allt och alla kändes det som. Kom hem sent och åt sent, Felicia kom då jag låg och sov, haha. Men vi for sedan till William och hans tjej, lira cod och snackade typ. 
 
I lördags tog jag 10 bussen till Åsele, somna när jag kom fram. Gymmade på kvällen och tog nytt PB i bänk, hihi. Sen vare väl bara film och sova resten av kvällen. 
Gnight! 
 

Plugga hela natten vare ja!

2015-05-21 / 22:56:04
Alltså jag skriver aldrig eftersom mina vardagar och helger ser nästan likadana ut varje vecka. Går i äckelskola som jag är så GALET LESS på just nu! Sedan äter jag, drar på gymmet och pluggar eller sover. På helgerna umgås jag oftas med Marcus, eller någon annan rolig möjligtvis. Felicia kommer hit imorgon!!! 
 
Just idag har det inte varit en bra dag kan jag lova, blev på så dåligt humör redan efter första lektionen. Fick reda på att jag ska ha muntligt omprov i matte, alltså jag svär det är min största svaghet i skolan, MUNTLIGT I MATTE alltså.. Sedan direkt på morgonen har jag nationella i spanska och de kan jag lika gärna ge upp på, far dit och skriver så mycket jag kan, bryr mig inte så mycket om det faktiskt. Sedan har jag även historia prov, kan de bli nå ännu bättre? Jo just, har ju utvecklingssamtal imorgon också, faaaaan vilken bra fredag, eller hur var det nu? 
bara tjugo dagar kvar nu..
 
 

2015-05-21 / 22:39:20
 

Alltså denna vecka, pls

2015-05-07 / 13:29:52
Ingen höjdar vecka att hänga upp i granen direkt, väldigt många lektioner är inställda. Men är faktiskt glad att vi slapp naturen idag, så just nu sitter jag på Sörgård med Rebecka. Sitter och kollar på Parneviks men borde egentligen plugga, men det kan man ju göra ikväll istället! 
 
I helgen får jag nog träna istället, blev zumba i måndags och efter det mådde jag inte alls bra. Så igår var jag hemma och sov typ. Nu tyck jag att bussen kan komma, men är dock 2 timmar kvar minst, palla. 
Mina feels just nu, är såååå trött!