Gnight

2015-08-25 / 22:29:53
Rätt okej dag faktiskt, hade pedagogik som första lektion. Vi ritade och skrev, skickade runt pappret och vek det. Riktigt kul att se hur det blev på slutet! Första svenska lektionen med vår nya lärare, han verkar vara riktigt bra, så det ska nog funka kanon. Sedan hade jag mitt individuella val, bild alltså. Tycker ju om att rita, så det blir nog också bra. 

Som vanligt gick jag och la mig efter maten och drog på gymmet. Var väldigt skönt då jag var helt själv där. Ska nog sova nu, har idrott direkt på morgonen, vilket suger lagomt.

Måndag

2015-08-24 / 22:32:46
Första måndagen gjord och kan lova att jag inte diggar måndagarna, slutar så tidigt medan andra har lektioner eller har farit hem. Så satt själv ett bra tag och hade världens huvudvärk, imorgon måste jag ta med mig en vattenflaska! 

Efter skolan åt jag, sov en liten stund och tränade med Frida. Först zumba och sedan gymmet, är helt slut så somnar nog fort ikväll.
Gnight

Första dagen

2015-08-20 / 22:52:00
Då var det dax, kan fortfarande inte fatta att sommarlovet är slut, det suger riktigt hårt. Men vi hade samling vid 10 och fick info i cirka en kvart, sen var det slut för dagen. Riktigt onödigt att jag for. Vi dödade tid på dollar och ute, var riktigt varmt, typ för varmt för att vara där då man int kan byta om eller något. 
 
Ikväll var det till att träna ben, gick inte så bra, var så varmt på gymmet så jag hade ingen ork nästan. Somnade dessutom efter maten, skulle bara sova i 40 min, slutade med två timmar..

palla skola

2015-08-19 / 23:15:56
Alltså var ju ett tag sedan jag skrev här, så har för det mesta spenderat tiden med Marcus. Ha varit en massa i Åsele, gymmat och lite hemma. Vi for på bion "southpaw", kan då lova att det är bästa filmen 2015! 

Nu är det slut på denna sommar och den levde inte upp till mina förväntningar, men kan nog bero på att det har varit så kasst väder! Ska göra ett collage imorgon, må försöka sova nu. Skolan börjar imorgon, känner bara fml.. 

bubblan

2015-08-09 / 15:47:32
Har vänt på mitt dygn nu, kom hem 5 i förrgår och 3-4 igår/imorse, eller vad man ska säga. Men dessa dagar har varit trevliga iallafall! Va med Matilda och Natalie i fredags, vi gjorde väl inte så mycket, men vi hade kul ändå. 
Igår var vi en massa, spelade just dance och sedan bubblan som vi hade straff på. Josephine var tvungen att ta hål i örat och Matilda badade, haha. 

Nu har ju nästan hela dagen gått och jag väntar på att farsan ska komma hem, under tiden ska jag faktsikt städa mitt rum! Ikväll tror jag att det blir till att vara med Frida. 

gnight

2015-08-07 / 01:37:30
Dagen blev helt okej alltså. Klev upp rätt tidigt, drog på gymmet med Emina, blev axlar och mage om någon var intresserad av att veta. Drog hem för att duscha och Felicia kom, så som vanligt satt vi och surra en hel del tills det blev mat och bio "paper towns" rätt bra film faktiskt! 

Senare kom William och vi for till Natalie, satt där och prata en massa och kika på youtube och bilar typ, haha. Men det var bara trevligt, tyvärr var det sista gången på ett tag nu jag träffa William, han far ju imorgon. Rätt tråkigt då han alltid funnits där sen vaggan, men hoppas han får det trevligt där borta!

godmorgon

2015-08-05 / 12:13:28
Ställde alarm vid 10-11, klev inte upp förens vid 12, alltså nyss. Så ska äta något nu och sedan blir det till att tvätta en massa. Ska också storstäda mitt rum, det kan då behövas. 

Ikväll blir det kanske bilbingo, brukar ju vara där minst en gång på sommaren. Men är tvek om de blir något, it's legday idag också, hihi. 

tisdag

2015-08-04 / 19:17:08
Har inte hänt så värst mycket dessa dagar. Marcus va här i en vecka, vi spela minigolf en dag, gymma en massa och for till Umeå i lördags! 

Kom nyss hem från gymmet, gick kanonbra idag, bröst och triceps blev det. Så nu ska jag duscha och sedan rensa datorn och städa rummet.