Gnight

Rätt okej dag faktiskt, hade pedagogik som första lektion. Vi ritade och skrev, skickade runt pappret och vek det. Riktigt kul att se hur det blev på slutet! Första svenska lektionen med vår nya lärare, han verkar vara riktigt bra, så det ska nog funka kanon. Sedan hade jag mitt individuella val, bild alltså. Tycker ju om att rita, så det blir nog också bra. 

Som vanligt gick jag och la mig efter maten och drog på gymmet. Var väldigt skönt då jag var helt själv där. Ska nog sova nu, har idrott direkt på morgonen, vilket suger lagomt.
0 kommentarer

Måndag

Första måndagen gjord och kan lova att jag inte diggar måndagarna, slutar så tidigt medan andra har lektioner eller har farit hem. Så satt själv ett bra tag och hade världens huvudvärk, imorgon måste jag ta med mig en vattenflaska! 

Efter skolan åt jag, sov en liten stund och tränade med Frida. Först zumba och sedan gymmet, är helt slut så somnar nog fort ikväll.
Gnight
0 kommentarer

Första dagen

Då var det dax, kan fortfarande inte fatta att sommarlovet är slut, det suger riktigt hårt. Men vi hade samling vid 10 och fick info i cirka en kvart, sen var det slut för dagen. Riktigt onödigt att jag for. Vi dödade tid på dollar och ute, var riktigt varmt, typ för varmt för att vara där då man int kan byta om eller något. 
 
Ikväll var det till att träna ben, gick inte så bra, var så varmt på gymmet så jag hade ingen ork nästan. Somnade dessutom efter maten, skulle bara sova i 40 min, slutade med två timmar..
0 kommentarer